5 locuri din Moldova numai bune pentru săniuș


    Pentru unii un coșmar, pentru alții o bucurie. Codul galben de ninsori poate fi nu doar o problemă, dar și un motiv în plus de a petrece timpul frumos alături de cei dragi. Cea mai bună alternativă pe o astfel de vreme este doar săniușul, așa că în loc să te panichezi de stratul mare de zăpadă, poți să te îmbraci mai gros și să ieși pe derdeluș.

{5bf05bfa-beba-cd8d-5eb1-05d6fef53260}.jpegDeși nu se compară cu stațiunile de ski din România sau Ucraina, pârtiile pe care le avem în Moldova sunt numai bune pentru săniuș.

1. Călărași – la 50 de kilometri de Chişinău este amenajată o pârtie perfectă pentru săniuș. Ia-ți sania și bucură-te de zăpadă, alături de copii, atât cât mai este posibil.

2. Dănceni – și în satul Dănceni din raionul Ialoveni este o pârtie pentru toți pasionații de săniuș. Crează-le amintiri copiilor tăi, ia o sanie și mergeți să vă distrați și să “înghețați” împreună.

3. Ungheni – iar la Bahmut Club vă puteți bucura de o pârtie special amenajată, care vă așteaptă cu tot cu săniuțe.

4. Butuceni – pârtia pentru săniuș se află pe teritoriul fermei pensiunii Butuceni, iar la final, tot acolo puteți gusta din izvarul, ceaiul și cornișoarele pregătite special pentru cei care vin la săniuș la Orheiul Vechi, scrie orheianca.eu. Pârtia de la Pensiunea Butuceni este iluminată, așa că vă puteți da cu sania și sub clar de lună.

5. Dino Park – lângă Circul din Chișinău vă puteți da cu sania la Dino Park, unde este o pârtie special amenajată.

Dacă nu vrei să pleci prea departe de casă pentru o porție de adrenalină, ia-ți sania și cucerește aleile din parcurile capitalei sau cel mai apropiat delușor.

zugo.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.