Știri sociale

505 Noutati în această categorie

  1. Во дворе муниципальной клинической больницы №1 в выходные было многолюдно. Медики и неравнодушные люди взялись за лопаты и приступили к озеленению. Всего посадили более сотни декоративных кустарников и деревцев.

  2. O fetiță din Chișinău s-a alăturat campaniei ,,Stop alcool la volan”, inițiată de Inspectoratul Național de Patrulare.

  3. С 1991 года количество официальных разводов в Молдове увеличилось на треть. 

  4. Terapie mai neobişnuită pentru ţara noastră, dar cu efecte de recuperare nebănuite.

  5. Primul lot de 50.000 de doze de vaccin antigripal „Vaxigrip Tetra” a ajuns în țara noastră. Acesta va fi utilizat preponderent pentru vaccinarea femeilor gravide şi a copiilor. Celelalte categorii de risc vor fi acoperite din următoarele 150 de mii de doze care vor fi livrate în timpul apropiat.

  6. Agenţia Naţională pentru Sănătata Publică (ANSP) a depistat și confirmat 80 de cazuri de rujeolă de la începutul anului.

  7. Peste 500 de elevi și studenți din țară vor participa în această săptămână la o călătorie pe „Drumul banului”, eveniment organizat de Banca Națională a Moldovei în parteneriat cu Centrul „Expert-Grup” și băncile licențiate.

  8. Natalia Tănasă, mamă a trei copii minori care locuiește pentru moment la Orhei, se plânge că autoritățile publice locale refuză să-i înscrie copiii la grădiniță, din motiv că nu are viză de reședință în municipiu.

  9. Со 2 ноября 2019 года по 2 января 2020 года бельчанка Арина Спэтару организует благотворительную акцию.

  10. Молдавская компания внедрила специальную службу безопасности для детей до 18 лет. Для этого они создали приложение, обеспечивающее безопасность ребенка, где бы он ни находился, а не только дома.