• intrări
    68
  • comentarii
    881
  • citiri
    3143

Pentru Prietena Mea!

NataCris

212 citiri

E grea viata in singuratate...

Draga mea prietene, tu nu iesti singura...

Aceste rinduri sint scris prin lacrimi si vreau sa citesti printre ele...

 

Ma trezesc de frigul lipsei tale. Lipsa ta ma infioara si imi aduc aminte de fiecare lacrima care era a noastra. Fiecare clipa traita cu fericire si in lipsa ta. Ma arde pe dinauntru un foc si o intrebare…De ce am ajuns la final? Vezi ca timpul iti ascunde umbra si poate nu ma mai doare atit de mult uitarea…ma lasi sa plutesc printre umbra amintirilor care imi soptesc ca viata nu se sfirseste aici. Nu se sfirseste, dar singuratatea si indiferenta ta ma sfisie si stiu ca NU te vei mai intoarce…

Singuratate, te-ai indragostit de mine…Dar ai gresit adresa, nu pot fi amanta ta, caci chiar daca te admir si te respect, nu-ti pot permite sa mai ademenesti inca pe cineva.

Esti ca o piatra care in presoara ranile cu durere, esti ca un vint care nu se va pierde, esti ceea ce ma ajuta sa ma regasesc in clar de luna., dar imi opreste lacrimile. Sa pling, ce mult as vrea! Sa merg mai departe, cu siguranta voi putea!!!!

M-am nascut pentru iubire si respect. M-am nascut pentru a fi ceea ce-mi doresc si nu pot permite sa mi se fringa sufletul. De dragul celor doi ochi ce ma privesc si dulce imi soptesc ”Mami, te iubesc si nu am sa-ti fac rau niciodata”


  Raportează Intrare


2 Comentarii


Comentarii Recomandate

Ната ,:girl_crazy:

есстествеено понимаю о чем ты, но так трудно подобрать слова для этого замечательного человечка...

Одно только - я от всей души желаю сделать правильный выбор, но ты должна думать не только о своем сокровище, но и о себе тоже.

Есть недопустимые моменты в нашей жизни, но любовь такая странная штука-она порой заставляет на многое закрыть глаза, а если еще и речь касается ребенка, его счастья, то вдвойне тяжелее.

Но, я знаю, ты рассудительная и должна поступить так, как чувствует не только твое сердце и душа (сейчас она полна эмоции и переживаний), но и разумом.

И еще-знай -двери моего дома всегда открыты для тебя :girl_wacko: и если нужна хоть какая-то помощь- напиши, позвони!!!!!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu

Ai dreptate, Oxanca!!!!

Dar ceea ce am scris, desi e filosofic, este un strigat pe care mi l-au transmis ochii ei...

Solntze, budi silinoi!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum