Nata&Cris's world (PRIVATE CLUB)

  • intrări
    68
  • comentarii
    881
  • citiri
    3652

La Gradinita Cu Drag!

NataCris

379 citiri

Из-за чего в вашей семье происходят ссоры?  

298 membri au votat

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Iata ca deja, tfffu-tfffu, am trecut de perioada de adaptare la gradinita. Spre bucuria mea, Cristian s-a adaptat repede regimului de la gradinita si chiar din prima zi a dormit acolo. A doua zi nu a vrut sa doarma si s-a jucat cit copiii au dormit...si gata! Acum mai scinceste citeodata dimineata ca vrea sa stau cu el, dar ii trece repede. La culcare merge impreuna cu pisicuta (jucaria de plus) lui de acasa. E cel mai exemplar la mincare. Maninca cel mai incet, dar nu se murdareste defel si nu lasa nimic in farfurie. Iata si exemplu....

 

781858544f76.jpg

 

Ii place acolo, mai ales ca au mai multe activitati (ca sintem grupa privata) precum - Arta Vorbirii, L.engleza, Dansul si Muzica. In afara de aceasta au multe carti si jucarii in grupa si au si ora de matematica, de lectura si cunoasterea mediului inconjurator...Au chiar si manuale la aceste ore. Cel mai mult ii place desenul si aplicatia. Educatorii imi plac...sint 2 la numar (educatoarea noastra si educatoarea de schimb) + dadaca si inca o fetita care ii ajuta cu mincarea (o aduce, spala blidele). Desi sintem pe lista 17 copii, ieri au venit doar 12, iar astazi doar 8.

Asa ca...e bine!

Iata aici poze de afara...la strins nuci...Iar educatoare este pe post de spargator de nuci. Vai sarmana, si cind va inchipuiti ca fiecare copil venea cu cite 2-3 nuci!!!!!!!!!!!

 

29a9563a17c2.jpg

 

e3f1803fa973.jpg


  Raportează Intrare10 Comentarii


Comentarii Recomandate

vai ce flacau amre e Criss! felicitari cu adaptarea rapida la gradinitsa! ce faine conditsii avetsi! da ce gradinitsa? unde, cum, cat? :)

Link spre comentariu

Ma bucur ca ati pasit cu dreptul intr-o etapa noua! Intr-adevar Criss a crescut si s-a maturizat!Succese si in continuare!

 

 

P.S.Dar eu nu stiu cind am sa ma hotarasc s-o dau pe Gaby la gradinita :smoke:

Link spre comentariu

Aneta, mersi! Sper si eu ca totul va fi bine in continuare!

 

Sanda, este o gradinita de stat, dar are grupa privata. Taxa de imatriculare este 1200lei + 500 lei lunar (de aici 120 mincarea si restul pentru orele adaugatoare si educatori). Pentru reparatie nu platim adaugator, se face din banii deja platiti la inceput. La dorinta parintilor am strins bani pentru jucarii noi, mai cu seama pentru cele intelectuale, caci masinute si papusele au de anul trecut. Totul e bine, dar la capitolul mincare inca nu prea ma satisface. E la fel ca si la stat, adica 120 lei, si e cam saracut meniul...sau mai bine zis, meniul e acelasi in fiecare saptamina.

 

Iulia mersi mult!

Las ca vine momentul si pentru voi...conteaza ca tu si Gaby sa fiti pregatite!

Link spre comentariu

Felicitari, Nata cu flacau in casa! Intr-adevar, arata deja baiat mare. Sa fie sanatos Cristi si sa te bucure in continuare. :)

 

P.S. Da el e mai micutz decit ceilalti sin grupa?

Link spre comentariu
Felicitari, Nata cu flacau in casa! Intr-adevar, arata deja baiat mare. Sa fie sanatos Cristi si sa te bucure in continuare. :)

 

P.S. Da el e mai micutz decit ceilalti sin grupa?

 

Mersi!

Da, el si inca 2 copilasi au aproape 3, iar restul sint mai maricei. Sint 2 sau 3 care au peste 4 ani, adica adupa anul nou vor avea 5 ani. Grupa e din doi ani - 2004 si 2005. Si cei din ianuarie 2004 si Criss din decembrie 2005 au aproape 2 ani diferenta...dar ce sa-i faci. Pe de oparte e bine ca invata de rind cu ei Literele si Matematica (adunarea). Dar face si pozne ca si cei mai mari caciincearca sa-i copie!

 

Mersi Irina! Fiecare la timpul lui!

Conteaza ca copilul sa fie pregatit si sa nu se streseze!

Link spre comentariu

Nata, imi place gradinita din ce ai descris. iar faptul ca in grupa sint copii mai mari, e bine. va invata mai multe si mai repede. Criss e bravo, ca intotdeauna :smoke: va pup

Link spre comentariu

Ната, рада за вас!!!!

Эх, даже не представляю, чтобы у моей тарелка пустой осталась :wink: Как мой муж говорит- деньги на ветер, на еду в смысле...А у нас только еда 500 лей в месяц :smoke: Но, не это главное- главное, что Криссу там нравится!!!!

Я и сама с нашей едой немного успокоилась, когда поняла, что Дашуле там оч интересно- много занятий-даже из Оригами раз в неделю с ними занимаются :wink: представляешь-самые элементарные фигурки делают- так потешно:)

Link spre comentariu

Mersi Anna!

 

Oxanca! Eu, nu tare ma indispun de mincare...ca Criss vine acasa si cere daca mai vrea sa manince...chiar daca il iau imediat ce a mincat, cum ajungem acasa ma trimete sa-i ac ceva de mincare sau macar piine cu unt. Asta sint cuvintele lui. Dar in privinta activitatilor sint foarte multumita. Fac aplicatii foarte interesante...cu straluci care se incleie cu bureta...Habar nu am...Si ii place ca cinta in fiecare zi...acum o fac in sala festiva si lui Criss ii place. Deja mi-a ros urechile toata seara cintind ce-i trece prin cap...

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.