ilaria

  • intrări
    9
  • comentarii
    125
  • citiri
    53765

Inca Putin :(

ilaria

2544 citiri

Nu prea am avut posibilitatea de a fi pe forum de cind sunt acasa, dar cind plecam inapoi voi fi prezenta zilnic si voi fi la curent cu toate stirile.

Ne-am simtit foarte bine din "guleai in guleai"(poze voi afisa mai tirziu) dar din pacate degraba se termina, vinerea viitoate ne luam ramas bun de la Moldova. Am inteles ca se organizeaza un off asa ca sper ca voi fi si eu prezenta.

 

Asa ca pe curind!!!


  Raportează Intrare12 Comentarii


Comentarii Recomandate

Salut,nu stiu de care off zi*ссылка* tu mai sus dar noi cu Ihtus si Lisicica ne-am inteles sa ne intilnim la Casa Dolce luni dupa orele 17 cu bebeii...care de minutza,care in burtica :curtsey:.Daca ai timp si posibilitate te invit cu mare placere...Mi-ar placea sa ne cunoastem.

Link spre comentariu
Salut,nu stiu de care off zi*ссылка* tu mai sus dar noi cu Ihtus si Lisicica ne-am inteles sa ne intilnim la Casa Dolce luni dupa orele 17 cu bebeii...care de minutza,care in burtica :curtsey: .Daca ai timp si posibilitate te invit cu mare placere...Mi-ar placea sa ne cunoastem.

Da,da de acest off vorbeam si eu :tongue: , Lisicica ma anuntat mai devreme. Las totul si vin si eu cu papusa mea.

Link spre comentariu
Da eu prea tiryiu am aflat. Cre ca nici no sa ne vedem , din pacate.

Da pacat :girl_in_love: , am vrut si eu sa te cunosc dar nimic... si nici timp nu mai este pentru o alta intilnire.

Link spre comentariu
:smile:

Gata, au plecat..... In 36-40 de ore vor fi in Italia

Sa aveti un drum usor si sa ajungeti cu bine :smile:

 

:cry::cry::cry: gata s-a terminat "lafaua",

vineri seara cu bocete am plecat de acasa, bunicile si cei care mai erau la noi au ramas cu ochii inlacrimati, mare durere pt toti... :smile: , nustiu cum e la altii in asa situatii dar la noi e greu, bine inca ca a mers nasa cu noi (ea sta la Roma) ne-am sustinit una pe alta si incetul cu incetul ne-am linistit, astazi cind am ajuns pe Elba iarasi imi dadeau lacrimile, imi venea sa tip "Nu vreau, m-am saturat de Elba, vreau acasa la md".

E greu, foarte greu...

 

In ceea ce priveste strada, am mers binisor, Ilaria a fost cumintica nu am avut probleme, nu ne-am oprit sa ne odihnim, dormeam in masina cite putin si ne schimbam cu sotul la condus masina, eu am mers in Rominia o ora si ceva, apoi am trecut aproape toata Austria si in Italia am mers iar vre-o ora jumate, nici nu m-a gindeam ca voi conduce si eu la asa drum lung dar m-am descurcat am ajuns chiar la viteza de 140 km/h, cind am ajuns in Italia am dat de o coada de masini de vre-o 10 km, cind am vazut am crezut ca pina in dimineata nu mai iesim de acolo, dar am gasit o metoda si am iesit de acolo repede, azi noapte la 3.30 am ajuns la Roma, pe la 4.00 ne-am culcat la nanasa si la 10.00 dimineata ne-am pornit la Elba.

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.