Irinka's Блог

  • intrări
    43
  • comentarii
    457
  • citiri
    2720

24 De Zile

Irinka

475 citiri

Atitea zile nu-i voi vedea pe barbatii mei, adica pe sot si pe Iulian. Imi este foarte greu sa admit ca ei vor fi plecati desi nu chiar atit de departe. Mai pe larg:

Baietii mei pleaca la sanatoriu la Ceadir-Lunga. Este un sanatoriu nou pentru copii de la 3 la 8 ani. Este specializat in tratarea cailor respiratorii. Baiatul a suferit o pneumonie foarte aspra ce ia dat complicatie cardiaca, am stat si in spital in sectia cardiologie, iar sotului in perioada rece a anului nu i se mai desfunda nasul.Am hotarit ca ei sa faca un curs de tratament si multi medici ne-au recomandat acest centru de reabilitare. Am facut si noi niste investigatii si am aflat cite ceva despre el, nu pot sa spun ca atit de mult insa o impresie generala mi-am facut.

Cre ca cel mai greu ii va fi baiatului, deoarece el e inca baietelul mic al mamei si cel mai mult despartirea noastra a durat 2 zile, amiaza a plecat la bunei si a doua zi a revenit. Atit. In toti acesti 4 ani si jumatate nu am avut motive si momente de despartire nici pentru o clipa, doar ziua e la gradinita si tot mami il ia de acolo si iarasi impreuna. Doar impreuna ne jucam, impreuna coloram, citim, mami il scalda tot eu sunt cea care il cearta si il pedepseste. Nu vreau si nici nu pot spuna ca sotul nu are treaba cu feciorul lui, insa Iulian e mai mult atasat de mine emotional.

Stiu ca imi va fi greu si mie desi mama-soacra dupa servici va veni sa stea cu mine sa ma mai ajute, poate, dar oricum fara baietii mei imi va fi greu.

Imi este foarte greu sa-i gatesc lucrurile, deja am inceput sa le fac geanta, am pus lengeria de pat, stergarele, am mers impreuna si i-am luat o periuta de dinti a aleso chiar el, deja vineri vom incepe sa impachetam totul.

Nu am spus ca plecarea e duminica, ii va duce bunelul cu masina.

Fetelor acum stau si ma gindesc sa merg si eu sau sa-i petrec de acasa. Nu cred ca voi putea sa-i las acolo fara ca sa pling si le voi strica si lor dispozitia si eu voi fi stresata.

Acum cind le-am spus pe toate parca mi-i mai usor, imi este mai usor sa admit ca ei pleaca la recuperare si ca vor petrece acolo timpul de minune, ca au foarte multe distractii pentru copii si mini-cluburi pe interese. Stiu ca baietilor mei le va face bine sau macar incercam sa cream conditii organismului pentru a-si reveni.


  Raportează Intrare8 Comentarii


Comentarii Recomandate

O sa treaca si aceste zile, cam greu, dar vor trece. Principalul copilul si sotul sa-si refaca sanatatea si sa vina multumiti de la sanatoriu. Se vor descurca de minune, macar ca Iulian e atasat mai mult de tine. La urma urmei, sunt telefoane, o sa vorbiti, o sa va sfatuiti. Acasa o sa fii cu fata si cu soacra, sper sa nu ai timp sa te plictisesti :rolleyes: . Mai ales daca acolo sunt distractii, copiii uita si cum ii cheama de ocupati ce sunt.

E vacanta pentru ei si pentru tine, mai ales ca e vorba de sanatatea lor, o sa treci repede peste aceste zile.

Link spre comentariu

Irina , iti inteleg perfect emotiile.Dar vei vedea ca aceasta experienta va fi benefica.Barbatii vor petrce timpul in felul lor ......barbateste. :kiss4:

Iulian e baiat mare si-i va placea mult .Vei vedea :rolleyes: .

 

Am auzit lucruri bune despre acest sanatoriu.Din cite am inteles sunt foarte multi copii acolo si multe distractii pentru ei. :val17:

 

Succese! Gindeste-te doar la bine :tongue:

Link spre comentariu

offfffff nici nu-mi pot inchipui cit de greu trebuie sa-ti fie.. inima noastra de mama...

drum bun baietilor iar tie rabdare si inima impacata.

Link spre comentariu

Fetelor, va multumesc de incurajari! Imi dau foarte bine seama, ca sanatatea lor e mai presus de orice si e bine ca inaintea sezonului rece sa-si recupereze organismul. Sper ca acest an ne vom feri de toate racelile.

Link spre comentariu

Представляю, как тебе тяжело, но может получиться хоть по выходным как-то встречаться с ними, может они смогут приездать домой по выходным?

Link spre comentariu

Irina, eu cre ca inima ta de mama , cu toate ca plinge si se rupe, va rezista stiind ca asa e mai bine. Dar nu teas sfatui sa pleci sai petreci, caci intradevar vei plinge, si va plinge si IUlian, si se va transforma intrun calvar odihna inca neinceputa.

Totul va fi normal, ei doar pleaca impreuna si am avut ocazia sa vad ca sotul tau e un baiat serios, care va avea grija de Iulian ca un tata, si ii va fi si lui Iulian si lui de folos aceasta alinta barbateasca cu odihna aparte.

Link spre comentariu

Ирина, мы тоже так думали ну чтоб приезжали в конце каждой недели, но зная своего сына,я уверена что он не захочет вернутся обратно туда. Может я и ошибаюсь но рисковать не хочется.

 

Liuda iti multumesc pentru cuvintele spuse. Sunt sigura ca sotul va avea grija foarte bine de baiat. Cum au mai spus si fetele avem telefonie mobila, vom vorbi la tel. atit cit vom simti nevoia. Au mai ramas citeva zile si parca, sincer, sunt mai linistita, mai usor le impachetez lucrurile, miine vreau sa ma duc si pina la piata si pe la Unic, imi mai trebuie cite ceva pentru ei.

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.