Nata&Cris's world (PRIVATE CLUB)

  • intrări
    68
  • comentarii
    881
  • citiri
    3659

Am Pierdut Depresia!

NataCris

359 citiri

:pardon: Se pare ca prezenta voastra aici dragele mele e mult mai importanta decit pare la prima vedere :val04:

Dupa tema cu depresia si mai ales dupa subiectul ~Jos depresia~ pe care l-am impartit cu voi m-ia recapatat fortele! Am fost la tara la o aniversare a matusii mele (50 de ani) si m-am distrat pe cinste...Criss a stat mai mult cu parintii mei. Duminica a fost o zi a noastra - a familiei! Ne-am trezit pe la 11, apoi am mers la matusa mea si am mai stat la masa...iar Criss a facut cunostinta cu toate gainile! Apoi am mers la stadion...Criss facea baloane de sapun iar mami si tati le prindeau...Din pacate nu am luat aparatul foto, dar poate asa a fost sa fie...sa ramina doar clipele noastre ale familiei!

Apoi incet am facut o plimbare prin sat...Aaa....Crissti a fost mereu descult...nu s-a incaltat toata ziua...a primit un masaj extraordinar...Deja alerga prin pietre descult! Dupa plimbare am mers la magazin si am cumparat doi pesti pe care i-am copt la gratar...Am facut focul afara si cu placere am urmarit cum arde...apoi a inceput ploaia,dar nu am mers in casa. Am stat afara si am privit ploaia...Am mincat si apoi Criss a facut baie si a adormit. Noi am servit cite un pahar de vin cu peste copt si apoi nani. Prima data dupa mult timp de cind mergem la tara ne culcam devreme la 23.00...de obicei vin oaspeti si nu ne culcam mai devreme de ora 3.

A fost o zi deosebita in trei! Nu a avut multe evenimente...dar am stat in bratele sotului meu (la stadion), mi-am adus aminte de plimbarile prin sat cind abia ma curta...am alergat cu puiul nostru dupa baloane de sapun si pur si simplu ne-am bucurat de prezenta unul altuia!

Asa ca fetelor, mersi pentru sustinere...si vedeti ca DEPRESIA poate fi invinsa sau cum imi place mie sa zic - pierduta in uitare!

:pleasantry::excl::crazy:


  Raportează Intrare13 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nata, bravo!!! :girl_crazy:419543582b858710e1e61ac97b91378e.gif

Eu cred, ca cu setea de viata, romantismul si dragostea pe care o porti in suflet ai reusit sa dobori depresia...care de altfel probabil a fost o mica imaginatie de depresie :curtsey::kiss4: !!!

Oricum ma bucur ca ai pierdut-o si sper sa uiti cararile pe care se plibba EA! 436b4f92337a326a5e320a11bf099cee.gif

Link spre comentariu

Нати, суппер!!!!это было самое правильное решение- провести время вместе, но и провести по-особенному, так как вы умеете, и так, чтобы это принесло удовлетворение и счастье. Рада за вас!!!!!

Link spre comentariu

ma bucur ca te simti bine! fericirea e in lucrurile simple, bine ca ai avut ocazia sa mergi la tara sa te relaxezi alaturi de barbatii tai :smile:

Link spre comentariu

Mersi fetelor!

Eu ma bucur ca sinteti aici si ca am reusit sa alung depresia, desi stiindu-ma pe mine...la sigur va mai reveni, dar cum am spus nu ma dau batuta...

Si plus...mai stiu o metoda sa alung depresia - iesirile in oras cu boboceii nostri...Asa cum se face bine mai iesim...Va facem invitatie la toti!!!!1

Link spre comentariu

К сожалению у мам, сидящих дома, часто бывает депрессия, никуда от нее не денешься :smile:

 

Наташа я желаю тебе быть всегда в хорошем настроении!!!!

Link spre comentariu

Diana, mersi mult!

Irina, asa e ... cind stai prea mult timp acasa obosesti si de aici si depresia! Dar las ca o alungam noi!

Link spre comentariu

Everything is gonna be allright!!! :smile: Toate trecem prin prioade de genul ista,dar atita timp cit cei din familie sint sanatosi lucrurile au tendinta sa revina la normal...Asa ca Ne grusti!!!Cit te poti bucura de lucururi marunte in viata depresia e o chestie trecatoare :smoke:

Link spre comentariu
Everything is gonna be allright!!! :smile: Toate trecem prin prioade de genul ista,dar atita timp cit cei din familie sint sanatosi lucrurile au tendinta sa revina la normal...Asa ca Ne grusti!!!Cit te poti bucura de lucururi marunte in viata depresia e o chestie trecatoare :smoke:

I think Everything is need to be allright!

Asa sintem noi felmeile mai predispuse la melancolie si depresie, dar si fara ele nu ne-am da seama de anumite lucruri!

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.