Nata&Cris's world (PRIVATE CLUB)

  • intrări
    68
  • comentarii
    881
  • citiri
    3652

Pasiunea Mea - Scrisul!

NataCris

338 citiri

Aveam de mult acest gind - sa deschid o categorie aparte cu meditatiile mele...Unele au fost publicate si snt mai reusite, altele nu prea, dar tin la fiecare rind scris caci s-a asternut oe foaie datorita unor intimplari din viata mea sau a celor din jurul meu, uneori chiar din viata unor straini. De foarte multe ori ma las dusa de o fraza auzita undeva si scriu...scriu...scriu...Pot scrie despre o tragedie cind la mine totul e bine si frumos, dar si cind e asa cum scriu...Deaceea am deschis aceasta categorie, ca sa nu va duc in eroare dragele mele prietene...Daca vi se pare ceva straniu in ce scriu si sus e mentionata categoria ”meditatii” inseamna ca totul e ok. Nu ma supar daca nimeni nu va raspunde in comentarii! Acest blog e doar o agenda unde sa ne scriem tot ce ne vine si ce nu ar trebui sa stie toti, doar cei mai apropiati. Iar eu scriu de cind ma stiu si ar fi absurd sa nu scriu si despre pasiunea mea.


  Raportează Intrare12 Comentarii


Comentarii Recomandate

Iata si exemplul! Cam pesimist, dar am fost martora a unor situatii si accidente de familie, nu doar ale mele care m-au facut sa scriu dintr-o rasuflare!

 

Clipa de pierdere!

Sint dezgolită de suflet. Sînt tristă și plima de suferință. Poate absurdă, poate imaginară, poate pe care nu o merit, dar ea e aici și ma sfîșie din-năuntru. Sînt goală într-un pustiu. Aș vrea sa merg, dar dacă cineva mă va judeca, aș vrea să stau, dar vreau...vreau acolo unde e bine si mai este cineva. Singurătatea ma derutează. Să nu știi încotro s-o apuci și de ce anume int-acolo...Un strigăt de copil ma scoate din închisoarea tăcerii. Mă bucur și ma sperii. De ce oare? Pentru că e doar un strigăt de copil! Naiv, dulce, dar fără să poata a înțelege atîtea lucruri !!!

Ce dezgustător e să te simți pustiită de iubire și secată de orice plăcere, dură ca piatra și neputiincioasă în fața a ceea ce vrei să simți, să trăiești!

Iubire, ce dulce vrei să fii și ești, dar cit de des rătăcești și te îndepărtezi de mine. Lași frigul să te cuprindă și să te spele lacrimi fierbinți ca focul. Cum te joci cu sufletul meu și nu doar? Ce bine că dragostea de copil știe să-ți amintească că timpul nu e nimic pe lingă sentimente! Dar dacă e?!

Vreau să mă pierd în ochii tăi, care să nu mă mintă!

Vreau să pot uita de mine ca în trecut, dar oare mai ai nevoie de aceasta?

Vreau să visez ca ieri, dar nu-mi dai voie! Vrei realitatea să fie mai presus, iar aici totul devine obișnuință, durere și singurătate...

Sînt iarăși singură cu acest bob de iubire, care îmi aduce aminte de fiecare clipă unică petrecută împreună, care mă cuprinde și mă face să mă simt iubită măcar de cineva, iubită sincer și fără reproșuri!

Iubită, iubită,iubită, iubită,iubită, iubită,iubită, iubită,iubită....................................!

Link spre comentariu

Bravo,mie mi-a placut !!!in special metaforele...si in unele descrieri mi-am "identificat"si retrairile mele de cindva...Keep on writing! :val14:

Link spre comentariu
Bravo,mie mi-a placut !!!in special metaforele...si in unele descrieri mi-am "identificat"si retrairile mele de cindva...Keep on writing! :val14:

Thanks, I will try...

Link spre comentariu

Nata, mai scrie! :val14: ca cititori fideli ai :val12: nu vreau sa comentez, ca sa nu umplu tema aici. doar e o tema foarte speciala a ta - scrie si vom citi :val14:

Link spre comentariu
waw, eu abia acum am deschis aceasta tema, sorry :sorry: , mi-a placut mult, mai scrie :4tivo: ca vom citi neaparat

Mersi mult! Voi mai scrie sigur!!!

Link spre comentariu
Bravo, Natalia!

Imi place mult ceea ce scrii.

Iti doresc poe viitor sa editezi si o carte cu meditatii.

Am una dar o au doar cei apropiati....a fost in numar limitata

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.