MILENA's Блог

  • intrări
    9
  • comentarii
    87
  • citiri
    1062

Наша куматрия

ALISA

432 citiri

9 мая мы праздновали нашу куматрию. Ой, было очень хорошо, пришли в себя только вчера. :sad: А подарков нам надарили... Милена танцевала, вела себя хорошо, ну прям как настоящая леди... :party: На второй день гуляли в лесу с кумовьями, там было еще лучше, без комплексов. Ой, а сколько я переживала до этого, но слава богу все прошло хорошо! Вот пару фотографий.

ждем гостей

5c0b23a79308.jpg

встречаем нанашек

f5b3c564fa3e.jpg

 

a913b9089538.jpg

206754cd7ab0.jpg

получаем подарки

267fe882fa00.jpg

dfcd989b6e8e.jpg

f8257223a549.jpg

все позади, а Милена вошла в азарт и веселится, а на улице глубокая ночь

c57a0d3b6ea8.jpg


  Raportează Intrare13 Comentarii


Comentarii Recomandate

ух ты! какие же вы классные! :val14: а платьице меня без слов оставило! Миленка - принцесса прям! :girl_in_love: принимайте поздравления и от нас! будьте здоровы! :girl_haha:

Link spre comentariu
Taisafinscaia

Postat

Stii cum zicea baba in filmulmul rusesc despre fata babei si cea a mosneagului? Не, не прынцесса. Королевна!! Apoi asa va zic si eu, doar ca si mamica e o regina!!! Mai ales culoarea costumului mamei!!! Cind ne vedem , vei intelege de ce neam placut , e culoarea mea preferata! Deci avem mult comun. Sa traiti increstinati, sa cresteti mari , fericiti si sa va mearaga viata asa precum a fost cumatria!!!

Link spre comentariu

Multumesc, fetelor, de cuvinte frumoase, sunt bucuroasa si eu ca totul a trecut cu bine. Botezul la noi a fost la o luna, acum numai cumatria, credeam ca se va cuminti, dar tot aceia... De unde atita energie? :dance3:

Link spre comentariu

Ce frumos!!!

Felicitari, ati facut o sarbatoare de neuitat, si Milena e super simpatica si dulce. Si mamica nu e mai prejos. Sa va fie de bine si sa mai faceti asa petreceri frumoase.

Link spre comentariu

Мы 9 мая тоже были на куматрии, только в качестве кумавей, а на второй день в лесу. Мне сначала показалось, что это моя кума рассказывает :girl_wacko: всё в точности как у вас.

Вам желаю расти большими и красивенькими :girl_haha:

Link spre comentariu

Salut Alisa! cred ca ai avut o sarbatoare de neuitat, mai ales ca stiu cum se fac la nord ceremoniile "s razmahu".Ai o bombonica de fata si chiar mi-au placut foarte mult rochitele ei. Va doresc sa aveti parte numai de bucurii din partea Milenei!

Link spre comentariu
Multumesc la toate, eh de-ar fi ea si oleaca mai cuminte... :girl_in_love:

He, he...unde ai vazut copii cuminti si babe frumoase?

Ce frumosi sunteti!!! Bravo, ati facut o cumatrie frumoasa!

Dar uite ca uitindu-ma la cumatria Milenei mi-au aparut niste intrebari!

 

Alisa, eu in curind voi fi la cumatrie la Ocnita(fina este de acolo), te rog sa-mi spui si mie unele secrete ale cumatriilor de la Ocnita? Please!!! Mai ales ceea ce tine de nanasa: ce tre sa cumpere, cum sa faca ca sa fie totul Ok, aprox.citi bani se pun la colaci?

Ai mei nunta au facut-o la Vivat, dar cumatria au zis ca la o sala mai mica.Poti sa-mi scrii daca vei gasi timp, in blogul meu la <o alta bataie de cap> Merci.

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.