LIUDA13's Блог (PUBLIC)

  • intrări
    8
  • comentarii
    120
  • citiri
    1461

Totul Deabea Se Termina?

Taisafinscaia

421 citiri

Ieri , nici nu stiu cum sai mai zic, ei bine tatal fiului meu, ma telefonat, dupa o tacere de 4 zile si ma intrebat ciind poate miine, adica astezi, sa vina sasi ia din lucruri, caci nu are chee.Am convenit ca voi fi libera dupa masa si ca el ma va telefona.Nu va spun ca nu am putut dormi noaptea, caci a fost un cosmar, ba mai mult, asteziam avut o sincopa chiar, ca am speriat toata lumea la servici. Deci ma telefonat astazi, ma luat de la servici, pe drum neam ciondanit , apoi a zis ca vrea sa discute seriosdespre viata de mai departe. Dumnealui cam asa isi inchipuie viata: el vine ciind vrea, vede copilul, il ia de la gradinita, daca e nevoie il si duce dimineata, intretinerea copilului e a lui si partial ii va ajuta si fetei. Zice ca " eu nu ma eschivez, dar o sa am acum mari cheltueli, tre sa inchiriez apartament, eu doar nu am nici macar un *ссылка*nic pentru *ссылка*, eu nu iau de la voi nimic" La ce iam raspuns ca tu singur leai solicitat pe toate.Ciind iam dat toate bagajele, lea luat pe cele pentru acum, si mia zis ca si va inchiria un apartament si dupa o sa le ia. Eu insistam sa la ia pe toate odata, sa nu taie cite o bucata de zece ori." de ce ma dai asa cu picoarele, doar eu am facut multe in casa asta, ce ma alungi ca pe un ciine, te giindesti ce faci?"Ei bine, eu deacum nu mai inteleg nimic, si cel mai strasnic ca acum ma doare crincen, viitorul il vad, nu ca nu las avea, dar nu stiu cum va fi viitorul fara dinsul. Il mai iubesc, ba chiar e o obsesie, nu pot nici dormi, mii greu sa rasuflu. Un sot a murit, pe altul lam pierdut, cei cu negreata asta din viata mea? Imi aduc aminte anul 1984 si 1996, au fost si ei ani grei pentru viata mea personala. Stiu ca tre sa traesc, sa rezist, dar nu prea stiu cum. Acum mii mai greu, decit imi era cind am aflat de toate. Mia zis ca amanta era un fel de a ma face sa inteleg ceva ca nu merge, dar eu nici asta no vedeam. Da, eu vedeam doar ca a inceput sa bee crincen si din ce in ce mai mult, si ma staruiam sa fac ceva sa se opreasca, nici nu avem timp sa ma giindesc ca are amanta sau altceva. Am inteles un singur lucru: istoria inca va urma doar ca in alta ipostaza.


  Raportează Intrare17 Comentarii


Comentarii Recomandate

Si eu am vrut sa scriu acelasi lucru, dar... Eu am fost martor chinurilor de o viata a mamei mele si de aceia eu personal nu mi-as "permite" sa-i ofer cuiva luxul sa-mi distruga sistemul nervos. Poate ca si divortul cu primul sot a fost doar o procedura de birocratie pentru mine, necatind ca nu el era cauza ci maica-sa. Deci nu l-am urit de tot, dar mi-am promis ca niciodata nu voi fi calcata in picioare de nimeni. Dupa mine mai bine flamind dar cu inima impacata si mindria curata decit sa fiu birfita si criticata toata viata.

Dar uneori inima si mintea clara nu merg intr-un pas, deacea e mai bine sa te opresti, sa lasi totul la o parte, sa meditezi si apoi sa pornesti la cale din nou. Atunci vezi incotro se duce inima si ce zice capul. Daca merg in unison, ai noroc, de nu... Principalul este ca in perioada de meditatie sa nu te deranjeze ce-i cu pricina, ca de altfel iti incurca toate itele.

 

Liuda, ce zici de o mini vacanta, dar nu in preajma rudelor sau prietenilor care v-a cunosc pe ambii. Eu zic ca acum сel mai bine ar fi sa fii izolata de cunostinte, ci sa fii inconjurata de oameni pe care nu-i cunosti, de aia ti-am propus sa mergi cu copiii la un sanatoriu macar pentru o saptamana.

Sint sigura ca ti-ar face bine. In caz de ceva ma poti scrie in privat. Te imbratisez, surioara.

Link spre comentariu

Mersi mult de sfaturi. Eu insumi simt necesitatea de a contacta cu oamenii, pe care ii cunosc putin, adica care nu ne stiu viata, acea actioneaza cumva benefic asupra mea, ma fac sa -mi caut de mine, de viata, imi dau "zaread bodrosti", pe ciind prietena mea cea mai apropiata, care cunoaste toate, ba chiar ea a fost una din acei, care lau vazut cu amanta, nici nu vrea sa auda de el, impreuna cu mine. Eu nu vreau sami vad pe nimeni din rude, din prietenii comuni, nu vreau sa raspund la intrebari, nu vreau sa lamuresc ce sa intimplat, de ce sunt mai trista, mai ingiindurata, mai altfel.... NU VREAU!!!Il mai iubesc? Cred ca da?...Ca de alfel de ce mar durea atit de crincen?!De ce las visa in fiecare noapte, ca nu mai pleaca, ci se intoarce? Asnoapte am visat ca a stat cu copilul pina mam intors eu de la servici si a ramas acasa, caci era tirziu sa plece undeva, iar apoi nu a mai vrut sa plece deloc. Ciit era de chinuitoare desteptare!!! Tremur toata noaptea, nu pot dormi, nu pot raspunde de ce mi sa intimplat, ciind sa ajuns la ura asta, care te zrobeste. De ce mia trecut atit de repede ciuda? Oare sunt in stare sa iert si asta? Mintile numi sunt limpezite, inima ma doareEu cred ca a trecut prea putin timp, cre ca nici el nui chiar limpede cum procedeaza, sau asa vreau eu sa cred?Mam rugat la Domnul sa rezolve el problema, caci stie cum e mai bine so faca.

Link spre comentariu

Cer scuze pentru intrebari,poate,prea directe,poate ma bag acolo unde nu trebuie, daca intrec masura-spune-mi.

Mi s-a creat impresia ca vrei ca el sa se intoarca, si asta nu e rau, numai tu shtii cu adevarat daca merita sa lupti pentru relatia voastra sau nu.

In discutia care a avut loc, ti-a dat cumva de inteles ca vrea sa se intoarca,ca se caieshte si ii pare rau?Sint sigura ca o femeie intotdeauna simte subintelesul oricarei discutii, mai ales cind merge vorba de cineva apropiat.

El are probleme seroiase cu alcoolul?

A spus ca isi va intretine fiul si partial fiica.Minunat! Foarte bine!Deja e mai ushor pentru tine.

A plecat? Si asta e bine.Orice s-ar intimpla in continuare,ai timp pentru a te gindi si a le pune pe toate pe rafturi.

Acum trebuie sa te ocupi de tine si sa nu te mai gindeshti "de ce" s-a intimplat asa, nu-i bine sa te macini,va veni de la sine.

El va veni sa-shi vada copilul,asta inseamna ca va veti vedea des...oricare va fi decizia ta in privinta relatiei voastre - trebuie sa arati bine,sa fii tare si sa zimbeshti.Nu lui si nu pentru dinsul.Dar pentru ca nu trebuie sa te vada depresata,ca nu se termina viata cu plecarea lui.Fii indiferenta fata de el chiar daca simti altceva si tine minte ca EL a fost cel care a procedat urit motivind prin poveshti de genul "mi-am gasit o alta femeie pentru ca sa te fac sa intelegi ca nu mai merge".Doamne, numai ce nu inventeaza barbatii ashtia ca sa iasa uscati din apa si sa faca o femeie sa se simta responsabila pentru toate prostiile lor.Fii mindra.

Link spre comentariu

Людмила, не буду повторять то что написано выше...хочу только добавить. Продумай всё до мелочей. Ты (ой, чёто я уже на ты перешла :tongue: ) ведь писала что он пьёт и поднял на тебя и детей руку, этот факт уже должен ну не устрашить, но напрячь, ведь ты выше сама писала, если первый раз ударил, жди повторов...И ещё, тот факт что мужчина приводил шлюху в дом, в вашу общую постель уже говорит о некоем, извини, неуважении к женщине, жене. Он хотел и сделал всё для того чтоб ты узнала о измене. У него даже не хватило смелости сознаться или завести разговор по душам, объясниться что ли. Есть ведь мужики гуляют так, что комар носа не........наточит, уже не помню концовку поговорки, думаю меня поняли. А то что обещает о помощи, они практически все так...мой бывший до сих пор "помогает" ребёнку, аж спотыкается. Если ли я где-то переборщила извини и от всего сердца желаю тебе не падать лицом в грязь...а насчёт стольких проблем şi nevoi pe capul tău я так со стороны вижу что из проблем ты выкарабкиваешься с честью и достоинством, в чём уверена и в этот раз. "Большому кораблю, большое плавание"

Link spre comentariu

Nu pot adauga mai mult nimic la ceia ce au spus fetele de mai sus, e viata personala, dar totusi trebuie sa te iai in mini. N-am gasit nincaieri sa scrii ca si-a cerut iertare, ca-i pare rau de cea ce a facut... Mai bine nu te grabi cu rezultatul. Parerea mea.

Link spre comentariu

Людочка, я тебе не советчик в этом деле, сама не знаю что делала бы в такой ситуации (не дай Бог, конечно). Пишу просто чтобы ты знала - я здесь, сопереживаю тебе и горжусь тобой - ты молодец! а всё остальное приложится, ненужное уйдёт...

Link spre comentariu

Девченки, спасибо большее, за каждый пост. Знаете что самое страшное в такой ситуации, поговорить с кемто. кто ответит , ну вот я же говорила, а так поплачешься , почувствуешь что кто то искренне о тебе переживает, просто так потому что ты ЧЕЛОВЕК и начинаешь думать и понимать, что все конечно страшно. но в общемто разрешимо, тем или иным путем. Я решила все предоставить на решение Богу, вот честно, я не вижу решения, а есть такое правило: если не можешь решить проблему - поменяй к ней отношение. Меня сегодня коллеги с работы повели после работы в пицерию, а наш папочка сидел в это время с сыном. Ну раз человек сказал что ему это необходимо--- пожалуйста, я не против.А когда я пришла домой, он очень нервно сказал что от меня пахнет водкой или чемто другим и .... мужчиной!!!Мне стало очень смешно, мне казалось что я присуствую на съемках сериала. Я начала притворятся и говорю, а ты придешь ко мне ночью, нет , ты выпила и была не однаи вообще , не превращай в цирк все что происходит! А мне стало почемуто так смешно! Я вдруг поняла, что все конечно же не закончилось, и мне конечно же больно, но чем больше я буду встречатся с добрыми людьми и проговаривать ситуацию, а еще чем больше я буду загружена работой, тем легче и быстрее я выйду из этого кошмара. Еще раз спасибо за поддержку. Я вас всех очень люблю.

Link spre comentariu

А когда я пришла домой, он очень нервно сказал что от меня пахнет водкой или чемто другим и .... мужчиной!!!Мне стало очень смешно, мне казалось что я присуствую на съемках сериала. Я начала притворятся и говорю, а ты придешь ко мне ночью, нет , ты выпила и была не однаи вообще , не превращай в цирк все что происходит! А мне стало почемуто так смешно!

 

:girl_crazy::girl_haha::laught1:

Chiar m-am inveselit, asa-i trebuie!

Link spre comentariu

logica barbateasca nu inceteaza sa ma uimeasca. adica el bea si aduce amanta acasa, si "vdrug" il deranjeaza faptul ca i s-a parut ca tu ai baut + cu un alt barbat. mda... :smile:

 

dragostea si obisnuinta ne tin alaturi de "soti" kiar daca acestia nu merita. si e foarte greu sa rupi relatia, sa trimiti totul la mama dracului. principalul sa nu cauti motive in tine, ca ei apasa doar pe aceasta - stiu ca are efect. Vina nu este a ta. Amanta nu e o metoda de a-i demonstra ceva-to sotiei. daca a simtit ca exista probleme, trebuia sa le rezolve altfel, a trebuit cel putin sa discute cu tine... si decizia de a bea tot a luat-o el personal. stiu ca ai vrut sa-l ajuti in privinta problemei cu bautura. si stiu ca nu apreciaza. fostul meu sot e epileptic, si eu eram singura care incerca sa-l ajute. prin cite am trecut si cite am rabdat ca sa-i fie lui bine... si tot degeaba.

 

dar ce iti spun eu tie? tu ai trecut prin atitea, viata ti-a adus "surprize" destule. cred ca vei trece si peste situatia data. nu stiu cu ce cost de nervi si suferinta, dar va trece. si totul va fi BINE! :smile:

 

nu sint in pozitie de a da sfaturi, dar concentreaza-te asupra a ceea ce ai bun in viata - lucrul, copiii, prietenii. stiu ca intr-o zi, in timpul calvarului meu cu divortul, am visat ca s-a intimplat ceva-to rau cu copilul meu. m-am trezit ingrozita si l-am vazut dormind linga mine. Doamne, ce fericita eram! si atunci m-am gindit ca problemele cu "sotul" sunt un nimic, important e ca copilul mi-i viu si sanatos. si nu mai am nevoie de nimic. de atunci parca s-a facut mai mica durerea. adica nu a trecut total, dar am inteles ca trebuie sa apreciez ceea ce am si ca in viata sint lucruri mai importante ca "sotul". iar la nivel global in general nu prezinta o problema:)

 

iti urez multa rabdare si sper sa poti lua o decizie curind. caci odata ce hotarasti o directie, stii unde mergi si nu te abati din drum. deja devine mai usor. :smile1:

Link spre comentariu

Eu am luat cea mai usoara decizie, am lasat sa mearga totul cum merge, unica ce stiu ca nu eu voi face vreun pas, caci ar fi prea de tot. Aseara ma sunat nepoata lui cu care avem relatii normale, si mia spus ca mosso( adica sotul meu, nici nu stiu cum sai mai zic) a rugat-o sa stea la ei citva timp. Deci cu fratesau, "sustinatorul" principal al relatiilor lui amoroase sa sfadit crincen. Eu iam zis ca tre sal ajute, caci el a ajutato mereu. Peste vreo ora ma suna iarasicu intrebarea: "Люда, я специально включила громкую связь чтоб Валентин слышал. Скажи , разве я тебе говорила что у него есть любовница? Нет, Оксана, ты мне не говорила. А кто тебе рассказал? Да какая теперь разница, он же все решил, вещи забрал, мне все сказал, что я и кто я . Нет ты скажи кто тебе сказал? Много людей, последняя моя кума , которая видела их в машине и Кристина. А какя ему вообще разница, он же сказал, что хуже меня не было женщины в его жизни, зачем ему теперь все это выяснять"Dar asta nu e tot. Seara pe la 22.00 vine o alta nepoata de la Soroca, caci el de bastina e din Cainarii Vechi Soroca,care a absolvit Psihologia, si activeaza dupa specialitate. Fata incepe din prag: " Tanti, fa ce vrei si cum vrei, dar nul lasa, caci fara tine se va pierde, in adevaratul sens al cuvintului, doar toate neamurile cunosc istoria voastra, cine a fost unchiul si cine a ajuns, si numai datorita tie, oare chiar el nu intelege asat. Doar pina la tine nici chiar copii nu ia dat Domnul" Eu am zis ca eu nu o sa ma inchin de data asta ca sal aduc acasa, cu toate ca inca ma mai doare, doar 11 ani nui stergi cu radiera.el cred ca inca singur nu a inteles ce a facut. Eu sunt un om ce dupa ce se descarca , nu tine negativul in suflet, eu am iertat toata viata si pe toti, dar stiu cert un lucru, daca ii va fi rau de tot nu eu ii voi da cu piciorul, dar primul pas nu eu tre sal fac, caci nu eu miam batut joc de familie, cu toate ca el se crede persoana suferinda.

Link spre comentariu

Nici nu stiu ce sa zic, poate mai stropesti cu apa sfintita prin casa, cine stie, bine e greu de facut dar raul una-doua ti-l fac. Poate va invidiaza cineva sau doamna ceia ce a fost la voi in casa... Incearca de toate, acum prostii multe se fac, pina nu intilnesti nu crezi.

Link spre comentariu

mda... 11 ani nu e gluma... kiar nu inteleg barbatii. iar cu apa sfintita, de ce nu? nu strica.

mie, de exemlu mi-au turnat lichide stranii in buzunarul caruciorului, mi-au bagat ace prin ferestre. si cum eu privesc cam cu cinizm astfel de lucruri, am scuipat pe tot asta. dar totusi am stropit prin casa cu apa sfintita si i-am dat si micutului sa bea un pic, pentru orice eventualitate. ca in viata asta am vazut ca totul e posibil...

adica nu e bine sa dai vina pe o "forta exterioara", dar o mica "profilaktika" nu strica.

Link spre comentariu

Of... nici nu stiu ce sa spun. Tare e straniu ce se intimpla. Rudele lui isi dau seama ca el singur nu stie ce face.

Liuda, sa stii ca noi te sustinem in orice hotarire, chiar daca de departe. Fii tare si roaga-te la Dumnezeu sa treci cit mai usor de perioda aceasta atit de grea.

Link spre comentariu
Liuda, sa stii ca noi te sustinem in orice hotarire, chiar daca de departe. Fii tare si roaga-te la Dumnezeu sa treci cit mai usor de perioda aceasta atit de grea.

 

Da, noi sintem aici, si chiar daca nu dam, poate, cele mai bune sfaturi, sintem sincer alaturi de tine!

Link spre comentariu

Stiu fetelor, ca voi ma sustineti, si va simt sincer prezenta. Cum se mai limpezesc apele, scriu imediat. Acum va multamesc mult mult de toate, va iubesc si revin cu voi ciit mai curind( adica cu noutati in blog)

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.