N_a_t_a's Блог

  • intrări
    46
  • comentarii
    143
  • citiri
    32792

O Stire...

mantaluta_nata

634 citiri

Deja ma inceput sa facem stiri, dar asta e importanta pentru mine pentru ca eu personal am discutat cu srsele...deci opera mea :

 

 

Consiliul Coordonator al Audiovizualului nu şi-a îndeplinit funcţia de supraveghere şi control şi a dat dovadă de superficialitate şi incompetenţă, după cum au susţinut membrii Asociaţiei Presei Electronice în conferinţa de presă.

Programele de ştiri Moldova 1, NIT, N4 şi EU TV au informat publicul în mod distorsionat, printr-o atitudine subiectivă şi lipsită de echidistanţă, nefind sancţionate, a declarat expertul din cadrul Asociaţiei Presei Electronice (APEL) , Vasile State.

Autoritatea de reglementare în domeniul audiovizualului, CCA, stimulează nerespectarea legislaţiei în vigoare, prin lipsa reacţiilor publice la încălcările grave şi repetate constant. Se cere crearea unui mecanism de atribuire atât a responsabilităţilor membrilor CCA, cât şi a sancţiunilor pentru neîndeplinirea lor, a susţinut juristul APEL, Eugeniu Rîbca.

Solicitat să se pronunţe asupra acuzaţiilor formulate de APEL, membru CCA, Corneliu Mihalache a declarat că au fost atacaţi de mai multe ori de această asociaţie, iar acum încearcă să creeze un fond mediatic negativ legat de noua guvernare.Cum îşi îndeplinesc funcţiile membrii CCA – este discutabil, iar propunerea lui Eugen Rîbca este inoportună, a mai spus Corneliu Mihalache.

Avocatul Victor Pantîru a susţinut acuzaţia APEL referitoare la încălcarea dreptului la informare, menţionând că sancţiunile sunt necesare, ca un antecadru pentru îndeplinirea responsabilă a funcţiilor de către membrii CCA şi ca un instrument pentru educarea comportamentului profesional.


  Raportează Intrare


2 Comentarii


Comentarii Recomandate

imi cer scuye, poate ca e dimineatya si eu inca n am reusti sa ma trezesc dar "Programele de ştiri Moldova 1, NIT, N4 şi EU TV au informat publicul în mod distorsionat, printr-o atitudine subiectivă şi lipsită de echidistanţă, nefind sancţionate, a declarat expertul din cadrul Asociaţiei Presei Electronice (APEL) , Vasile State." despre ce concret totusi e vorba?

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum