Кре

  • intrări
    187
  • comentarii
    1198
  • citiri
    13743

Am Noutati:)

kre

324 citiri

1. Imi vine in ospetie cea mau scumpa fiintsa din lume, mamica mea. O astept nespus, si mi-e ffffffoarte tare dor de ea.

 

2. Mi s-a inceput ciclul si nu am dureri, nu-mi vine a crede. Multi ani la rind, in fiecare luna, primele doua zile al ciclului aveam dureri cumplite. Iata-ca operatia a rezolvat problema. Totul as da, sa se intimple operatia asta vreo zece ani in urma. Dar, ma rog, sunt fericita ca am gasit medic de aur, care m-a operat, nu a lasat nici un fel de semne de operatie pe corpul meu, si m-a scutit de dureri.

 

3. Daca in august se rezolve citeva intrebari, incercam sa facem bebelus. Ma rog la Dumnezeu, cu toate ca nu-s chiar credincioasa, sa fie totul bine, sa se rezolve problemele, si sa vina si la noi odorasul mult asteptat. Trubele sunt curatsele, ma simt foarte bine, sunt intr-o forma sportiva de invidiat, analizele sunt bune, medic deja am gasit. A ramas doar putin...:) Tineti pumni pentru noi:)

 

4. Am observat ca vocabularul meu rominesc scade pe zi ce trece. Mare noroc ca am gasit forumul, mai citesc macar ceva in romina, sa nu o uit cu totul. Voi scrie si pe aici in romina din cind in cind. Nu am tastiera romineasca, asa ca scriu putin schimonosit.

 

Если вдруг кто из девченок не понимает о чем я написала выше, скажите, я напишу и на русском:)


  Raportează Intrare13 Comentarii


Comentarii Recomandate

Bravo,felicitari cu toate evenimetele care s-au intimplat si urmeaza sa se intimple...Sa fie intr-un ceas bun si iti tin pumnii ;).Bafta!

Link spre comentariu
а я не поняла :(

 

тогда коротко переведу:

 

1. ко мне в гости приезжает моя мамочка. очень соскучилась я по ней, а сама в Кишинев пока не могу прилететь.

 

2. у меня начались меснтры и у меня почти не болит живот, что раньше было просто нереальным. теперь радуюсь жизни даже во время менстров. готова врачу руки целовать:)

 

3. если в августе решатся кое-какие вопросы, то начнем активное "планирование" малыша:) очень надеюсь что все поличится.

 

4. начала забывать румынский, поэтому решила писать иногда на румынском чтобы поддерживать хоть тот уровень языка что остался:)

Link spre comentariu
План суперский! Здоровья Вам!

 

спасибочки, и вам тоже здоровья, и побольше, побольше))

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.