Максимкин's Блог

  • intrări
    147
  • comentarii
    1521
  • citiri
    4518900

Дай нам Бог удачи!

Milaia Mia

2025 citiri

неделька выдалась "веселой". надо сказать. Максимка как чуствовал что дело пахнет керосином и заболел. Непонятно как-то. Сокрее всего от Яны заразился, хотя и не контактирвали совсем пока она болела. При чем заболел через пару дней после ее окончательного выздоровления. Несколько дней не могла температуру снять. Пришлось давать антибиотики. Правда выдержала я только один день. Ну, не знаю я почему такое у меня отвращение к этим очень местами полезными пилюлями. Температура ушла но еще пару дней ребенок ничего не ел и жил мартышкой на маминых руках. Не смотря на это все анализы для садика сданы, врачи сказали годен, даже не особо обращая вимание на ребенка. В пятницу будут анализы и чувствую я что они будут не ахти. Болели же. Посмотрим, надеюсь на лучшее. Сегодня максюшка исправно питается, бегает и вполне собой и жизнью доволен. Мама балует как никогда. Сердце щемит немного, нечинаются переживания и мысли как он без меня. Ему же жизнено необходим даже кокгда сам играет, каждые 10 минут подходить, потрогать меня и снова убежать по своим делам. :cry: ага, трогательно. А я мечтаю о незнакомом городе. Хоть на денечек.


  Raportează Intrare11 Comentarii


Comentarii Recomandate

Снежинка

Postat

Надя, держи себя в руках. Детки ведь чувствуют нашу тревогу. Всего вам хорошего !!!

Link spre comentariu

multumesc fetelor ca sunteti aproape,

cind vad ca la cineva e cu mult mai rau mi se face rusine de faptul ca ma pling pe aici.

Toturor copiilor sanatate!

Link spre comentariu

merci Lisicica!

cu parere de rau voi fi nevoita sa amin gradinitza pe un termen nelimitat.

Max inca mai este bolnav si din nou este neadecvat. In afara de faptul ca traieste numai agatzat pe mine, este si neadecvat. bem in rind valeriana, ne tavalim ore in shir si urlam din gura de sharpe in caz daca ceva nu este pe plac. SI acum in afara de desene animate non stop nu ii este nimic pe plac.

Ma bocesc si eu in rind cu dinsul, nervii mei nu mai rezista, mai ales cind tata considera de datorie atunci cind il vede ca isi iese din balamali, sa vina si sa mi mai spuna ca sunt o mama rea si de nimic nu sunt buna.

ZImbim...

Link spre comentariu
merci Lisicica!

Ma bocesc si eu in rind cu dinsul, nervii mei nu mai rezista, mai ales cind tata considera de datorie atunci cind il vede ca isi iese din balamali, sa vina si sa mi mai spuna ca sunt o mama rea si de nimic nu sunt buna.

ZImbim...

 

ээээ...

mda.

nu vrei sa-l rogi sa-ti dea niste lectii despre educatie? in practica. sa-i lasi pe amindoi pe vre-o saptamina singurei...:-)

Link spre comentariu

Cristina problema e ca....hmm....Max a meu (mnogo mnogo netenzurscini) e neadecvat numai cu mine. NU ceilalti se comporta mai mult decit linistit si adecvat. De exemplu cu sotul merge la primblare pe jos cu mine doar in carutza sau in brate. In caz daca ii refuz sa stea in brate , face isterica.

DAca cineva sta cu el. nu cere practic niciodata desene animate, la mine, permanent, stiind ca oricum va fi refuzat. Respectiv din nou isterica. Daca omitem faptul ca am mers pe la policlinica si am mai facut si acolo marafet, dimineatza noastra a fost asa

-vreu desene animate

-nu, pentru ca le ai privit dimineatza

-isterica pe jumate de ora, cu mine alaturi incercind sa il sustrag

-linistire in bratze

-vreu desene animate

-nu, hai sa ne jucam cu mashinitza (casuta, sa citim ei multe de toate)

-nu, isterica

daca nu te linistesti ramii singur

-isterica inca pe jumate de ora dupa usa.

Spre ora 12 a adormit leit de puteri.

ACum cu frica astept sa se trezeasca.

Link spre comentariu

Nadiush, ai un baiat foarte istet :-)... stie cu cine sa faca "marafeturi".

Zici ca cu oricine alticneva este un copil cuminte....posibil, pentru acele persoane petrec mai putin timp cu el. Ia sa incerce sotul tau sa stea mai mult decit o saptamina cu el, sint sigura ca dupa vre-o 2-3 zile de cumintenie baietelul va incepe sa-i arate si lui taticu' ce poate.

Eu banuiesc ca nervozitatea lui Maxim se trage si de la starea ta, poate fi si asa ceva. El simte starea ta si incepe sa reactioneze si el brutal. Eu acum vorbesc din experienta proprie, am trecut prin asa ceva si am vazut diferenta dintre comportamentul copilului cu o mama depresata si una adecvata si energica.

Vorbeste frumos cu sotul, roaga-l sa modereze cu reprosurile, sa te lase sa recuperezi cite putin, sa te ajute cum poate. Mai ai inca putin si Max merge la gradinita, totul o sa fie bine, o sa se adapteze repede (stiind cit de activ este), tu cite putin o sa te odihnesti si o sa te calmezi si totul va reveni la normal. :girl_in_love:

Link spre comentariu

Cristina multumesc! Plus la cele descrise de tine, mai este si perioada de post boala, atunci cind i se permite mai mult ca de obicei. O data cu insanatosirea, si favoruruile i se mai taie si el nu prea intelege de ce)))

Eu asta tot inteleg, dar cind imi tiuie in urechi de atita tipat, simt ca incep sa/mi pierd controlul.

 

Astazi am finisat procesul de colectare a documentelor si incepind cu data de 3.06.09 Bivol Maxim Alexandrovici este oficial rezident al gradinitzei 6 din orasul Rezina.

Ura!!!!

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.