FrenchWoman

  • intrări
    3
  • comentarii
    37
  • citiri
    1490

Primul Matineu

Cris123

509 citiri

Niciodata nu m-am gindit ca voi avea emotii atit de puternice la primul matineu al copilului. S-ar parea ca e simplu dar pentru mine, totusi a fost ca un mic clopotel, ca uite, e mare deja...

Viata asta te pune sa te invirtesti intr-un ritm nebun, nu mai observi cum trece timpul si cresc copiii si doar atunci cind vine un "primul matineu","prima zi de scoala", o "absolvire" s.a.md...- timpul parca se opreste si stai si iti privesti copilul de parca nu el era cu 4 ani urma un bebelus si nu tu erai cea care visai la un somn intreg noaptea :).

 

Mai departe totul fara comentarii, sint pozele facute de mine, dar sint si cele profesioniste pe care nu le-am primit inca.

 

 

9ad556b0acd9.jpg

97f175d2e843.jpg

83291e17a69f.jpg

6dbccc799afc.jpg

573268f53df6.jpg

8d0501ef49ed.jpg

0fffcad8f774.jpg

 

Iata asa:)


  Raportează Intrare8 Comentarii


Comentarii Recomandate

Felicitari! Ai un copilas foarte, foarte dragut!!!

O crescut baietu mamii))))

 

Multumesc, Nadius:)

Stii, tot mai mult si mai mult sint momente cind imi dau seama ca degraba n-o sa mai fie baietelul mamei pe care poti sa-l pupaceshti si giugiulesti:)...degraba o sa-mi interzica:).

Link spre comentariu

Pupa-l cit iti permite!!! E asa de dulce puishorul... Sa-ti fie fericit!

Iar de emotii, te cred... Abia acum, mare fiind, inteleg de ce cind eram mica la matineuri mamicile si bunicile isi ascundeau fetzele:) De fapt, ascundeau lacrimile...

Link spre comentariu

Foarte dulce-i Damian ! :xm_17: Barbatel adevarat:))))) Dar papionul lui rosu m-a dat gata.............deodata se vede ca mamica are gusturi rafinate:) Sa-ti creasca mare flacaul si sa te bucure cit mai mult !!!!

Link spre comentariu

Cristi, ce mare sa facut Damienut!Si cit e de dulce jentilomul!Sati creasca mare si sanatos si sa te bucure cit mai des cu surprize diferite.Sarutal cit mai poti, ca sarutul mamei ajuta la formarea corecta a atitudinii fata de femei, barbatii ce siau primit portia de dragoste manifestata din copilarie, stiu a pretui femea si dragostea ei! :det02::girl_dance::val12:

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.