N_a_t_a's Блог

  • intrări
    46
  • comentarii
    143
  • citiri
    32922

Sedinta De Partid

mantaluta_nata

823 citiri

Suna cam plictisitor, dar va asigur ca nu e asa.Am avut deosebita ocazie sa particip la aceste sedinte si chiar m-au intrigat.Nimeni nu te impune sau te intreaba de ceva...Nu se compara cu seminarul de la facultate unde erai cam speriat in ce dispozitie o sa vina profesorul...Sala e aceeasi si scaunele cu masuta pentru scris.Vrei scrii, vrei-nu...Si ce este mai important ca oamenii care stau cu tine alaturi sunt parca legati de tine, printr-un tel, printr-o cauza....Se fac planuri, se stabilesc intalniri, se impart materiale.Este totul facut cu multa bunavointa si daruire.Oamenii acestia (liderii nostri) sunt oameni normali, simpli si joviali , si plini de viata.Nu sunt distanti si superficiali cu tine, caci ma rog sunt persoane publice si deputati.Au atita cursivitate in vorbire si discursul lor nu este unul scris, ci este unul sincer...Votam toti pemtru o decizie si punem intrebari, vorbim egal la egal..Numai ei se ridica in picioare cand prezinta ceva.

Imi place activitatea asta.Nu stiu cum va fi mai departe, insa acum sunt absorbita de agenda mea plina, de noile telefoane din mobilul meu, de zambete si de iesiri cu colegii... :girl_haha:


  Raportează Intrare5 Comentarii


Comentarii Recomandate

Oooo!Campania electorala niciodata nu este plictisitoare!Mai ales la noi :heat: !

 

Dar daca serios esti bravo ca te-ai implicat in asa activitate! Ai studii in domeniu sau e ceva care te atrage?Si mor de curiozitate :care e alegerea ta ?(in tema despre politica ai mentionat ceva de partidul d-nei Pavlicenco .....despre el e vorba?

Link spre comentariu

Cred si eu ca nu te plictisesti, am mai spus-o in alta tema de a ta, esti o femeie curajoasa.

SA lupti pentru scopul/telul tau, caci mai sunt atat de putini care au in general in ce sa creada , ce sa mai zic de scop sau tel.

Link spre comentariu

Chiar acum am revenit de la o sedinta in localitate.I-am strins pe toti oamenii de prin sate, membri si simpatizanti..principala problema cred ca este lipsa informarii.Aceasta persista mai mult la sate, si nu este vorba doar de Miscarea noastra, dar si de celelate partide.Da, eu sunt in PNL, alaturi de d-na Vitalia Pavlicenco, care va participa la alegeri pe lista MAE.Si vreau sa va spun ca este unica alianta a fortelor de dreapta.Scopul nostru nu este accederea in Parlament, dar inlaturarea comunistilor de la putere, afirmatia apartinand MAE.Si liderii nostri sunt oameni normali, simpli si foarte deschisi.Ei lupta pentru o cauza, si nu pentru interese personale, sau interese de grup..........Deci eu voi vota pentru MAE!!!!!!!!!!!!!!O alianta corecta, democrata, nemafiota si fara oameni corupti! :heat:

Link spre comentariu

Natashel, mult succes!

Mi se pare ca te-am vazut la TV, cind ati depus actele la CEC...arati f. bine!

Principalul, ca primesti placere de la activitatea data...caci cind e cu placere si rezultate sunt!

Mult succes!

Tinem pumnii @@@@@@@@@

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.