Nata&Cris's world (PRIVATE CLUB)

  • intrări
    68
  • comentarii
    881
  • citiri
    3653

Zile Pe Care Nu Le Vrem

NataCris

540 citiri

Sint zile cind vrei sa strigi de durere, sa plingi, desi ar parea ca nu ai motive reale…si totusi ceva doare. Poate sufletul, poate amintirile, sau poate frica de ce nu ar putea fi…Cit de greu e sa nu poti sa plingi cind simti atita nevoie sa o faci. Si macar de ar ploua…Poate ca picaturile de ploaie m-ar mingiia sau cel putin as putea plinge fara sa-si dea seama cineva de asta. Nu stiu de ce dar sint foarte trista si, da vreau sa ploua lacrimile mele peste aceasta durere...Dar se pare ca nici atit nu pot face...poate asta e si problema...Nu pot plinge si toate lacrimile s-au adunat in sufletul meu si nu mai poate zimbi... As vrea sa fug departe ...printre copaci si printe melodii ce ma fac sa simt mai tare aceasta tristete...Si apoi in adinsul padurii, pe malul unui riulet sa adorm...Picioarele sa atiga apa si sa inteleg ca sint departe de durere...Unde esti inima plina de viata si dorinta de zimbi?


  Raportează Intrare20 Comentarii


Comentarii Recomandate

Mersi Oxanca, dar crede-ma ca m-am gindit la asta si cred ca tu nu voie sa vezi si sa auzi lucruri negative.

 

Irinka, asi es la vida...incerc sinura sa inteleg ce ma face sa ma simt uneori asa si nu reusesc...dar conteaza ca pina la urma trece.

 

Acum sint acasa singura, in camera e practic intuneric si muzica mea preferata e la maxim, chiar daca acus o sa-mi vina vecinii sa-mi faca observatie...

 

Ascult piesa asta cu Mark Antony si J.Lo care se numeste ”Escapamonos” si poate acesta e raspunsul meu pe care il caut. Poate e timpul sa evadam undeva unde nu vor fi nici urma de realitate si tristete. Iata si piesa...

 

Link spre comentariu

Nata, ce frumos ti-ai expus gindul si durerea1 am si eu nevoie de o ploaie...poate torentiala, ca sa+mi fie mai limpede... Te invit la un pahar de vorba... la un *ссылка* si/sau cafea:)))

Link spre comentariu

Mersi pentru invitatie Varvara!

 

Aneta chiar trebuie ca cu monotonia asta o sa ma pling in fiecare zi....

Apropo am inteles ca ca tristetea o poti alunga daca asculti citeva piese ”de jale” (eu le prefer pe cele spaniole) si plingi cit te tin plaminii cel putin 10 minute si...devii mai linistit dupa astea si chiar incepe sa te amuze atitudinea personala.

Link spre comentariu

Nata , iesi cu fetele cum iti propun , cred ca ai nevoie de ceva distractii si un pahar de vorba buna . Iti doresc sa treaca perioada aceasta de tristete cit mai repede !

Link spre comentariu

Nata, iti trimitem un iepuras vesel de soare! Poate iti alunga ploaia din suflet;) Sper sa te vezi cu fetele... un *ссылка* cald in companie calda sa vezi cum alunga norii! te pup!

Link spre comentariu

Mersi fetelor, deja ma simt mai bine si mai ales pentru ca ma sustineti...Sint eu cam sentimentala si repede fac criza de plictiseala si de monotonie as zice...In fiecare zi acelasi lucru...vezi aceeasi oameni, faceci acelasi lucru, mergi pe acelasi traseu acasa...Nu ma pot resemna cu gindul ca asa trebuie sa fie...Mereu am avut o viata plina de evenimente si intimplari si acum...

Link spre comentariu
Ce ziceti de simbata, lasam copilasii pe la bunei si mergem la o cafea....

Da sotii nu o sa va spuna nimic? :whistle3: caci e 14 februarie:)

pentru mine e nu-i problema- al meu lucreaza/

Link spre comentariu
Ce ziceti de simbata, lasam copilasii pe la bunei si mergem la o cafea....

Da sotii nu o sa va spuna nimic? :girl_haha: caci e 14 februarie:)

pentru mine e nu-i problema- al meu lucreaza/

да, я сколько дома сижу и даты не считаю)))) :whistle3:

Пернесем))) :whistle3:

Link spre comentariu

Sper sa treaca repede acest sentiment ,Nata. Ieri nu am scris nimic aici ,caci cu siguranta nu te molipseam cu optimism .....eram si eu cam tot pe aceeasi unda.

 

Cred ca intr-adevar o cafea ,o discutie ,o muzica buna poate fi un remediu .Succes ! Smile :whistle3:

Link spre comentariu

Нати, @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Самая тёмная ночь перед рассветом! ! ! Верь в это!

Соберётесь встретиться, обязательно мне свистните, пожалуйста!

Link spre comentariu

Наташа, это на тебя совсем не похоже! Держись, скоро наступит весна и засветит солнце!

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.