N_a_t_a's Блог

  • intrări
    46
  • comentarii
    143
  • citiri
    32916

Istorii De Amor 3

mantaluta_nata

404 citiri

Muzica rasuna foarte tare.De la parter se auzea. Se desluseau si niste glasuri de fete.Tanea se gindea oare de ce acceptase sa vina aici? Vroia sa uite de ziua trista pe care o petrecuse.Dis de dimineata Ala si Alex venira in vizita.Se tineau de mina si zambeau, de parca nimic nu se intimplase.Tanea astepta pina cei doi isi mai luasera cateva lucruri si dupa ce incuie usa, o napadi un plins amarnic. Se simti singura. Si foarte foarte trista.Atunci hotari sa accepte invitatia Soniei.

La intrare, in hol...lume multa.De fapt, multe fete.Dansau si tipau.Se urcau pe pat, sareau, ciocneau pahare pline de vodka si ii faceau cu ochiul lui Vadim.Tanea il privi cu o emotie stranie.Parca ii era rusine sa intre, dar parca voia cat mai repede sa vorbeasca, sa-si aminteasca cat de bine se distrara.Dar probabil el asa se distreaza in fiecare seara si nici nu-si mai aminteste cum ma cheama, se gindi ea.

Vadim le saluta pe fete si isi vedea de treaba in continuare.Nici nu se deranja sa le ofere fetelor un loc sau sa le propuna ceva de baut.Era asezat intr-un fotoliu de piele neagra, cu piciorul indoiat peste celalat si privea, cu satisfactie fetele.Sonia se saluta cu ele si incepu si ea sa danseze.Tania statea singura, asezata pe canapea.Oleg ii veni in ajutor. Veni linga ea si ii aduse un pahar cu suc.

Nico o privea atenta pe Sonia.Demult o urmarea pe fetita asta care se lega de Vadim si acum mai si aducea studente speriate pe la chefurile lor.Se apropie instinctiv de Vadim si il cuprinse de umeri.Isi intinse bratele lungi si goi in jurul gatului lui, asa ca Sonia sa observe si sa inteleaga ca n-avea ce sa caute la Vadim.Il saruta pe obraz si apoi se aseza la el in brate si incepu sa danseze nebuneste.

Tanea privea covorul.Multe pete de vin...Cred ca face multe chefuri.Paharul din mina ii tremura.Vroia doar sa plece sa nu-l mai vada pe acest domn.Simtea ca o umileste in vazul tuturor.Stiu ca nu are nimic cu mine, ca abia ma cunoaste, dar nu ma simt bine, se gindi.

Fetele urcara pe canapea.Nico, cea mai inalta si cu picioare lungi incepu sa arunce bluza de pe ea.Sonia se urca linga ea.Isi flutura parul, peste marginea canapelei.Oleg dadu muzica mai tare.Vadim se ridica in picioare si se apropie de fete.Nico il cuprinse cu picioarele si se tinea de el.Apoi Sonia il lua la dans.El radia de multumire.avea un zambet frumos, cuceritor.Tanea se ridica de pe canapea.Oleg o cuprinse brusc si o ridica pe canapea alaturi de celelate fete.Tanea tipa, insa nu se auzi nimic.Toti o priveau si asteptau dansul ei.Incerca sa se miste, dar picioarele nu o ascultau.Parca avea fier in ele.Miscarile ei stingace le facu pe fete sa pufneasca in ris.Insa Tanea nu cobora.Lasa paharul pe masa si hotari sa danseze.Asa cum putea.Vadim se apropie de ea.Chiar cand incepu sa-i iasa dansul, totul se prabusi in jurul ei.isi pierdu simturile.Mirosul lui atit de puternic ii patrunse in minte si ii bloca toate miscarile.Vadim o apuca de mina si ii puse mina in jurul gatului.Tanea simti un fior in stomac.Caldura corpului lui se transmise iar. Era atit de bine cu el in preajma.Parca nimic nu mai exista.Doar clipa. Doar inima care batea nebuneste.

Vadim se apleca spre ea.Buzele lui atinse pielea ei fina de la gat.Tanea se cutremura.isi reveni.Il impinse brusc.Se uita in jur.Ceilalti dansau.Cobori repede si se indrepta spre iesire.Vadim nici nu incerca sa o opreasca.Radea cu celelate fete.Nico ii sari in brate si-l saruta cu patima.Tanea privi ultima oara la ei si iesi.

Oare ce fel de om este el? Pentru ce s-a apropiat atit de mine?Daca are atitea in jurul lui? Sau vrea sa ma faca si pe mine membra din haremul lui?

- Tanea, nu te supara.Asa e Vadim.Ii place sa faca show.Nimic nu e in serios.Relaxeaza-te si tu.Vino inapoi.

Sonia nu fusese prea convingatoare.Tanea deja cobora din taxi in fata blocului unde locuia.Nimic serios? Dar atingerea? Isi aminti cu placere.

 

- Da ce ti-o trebuit s-o aduca pe fata asta, intreba Oleg, in timp ce tragea cu ardoare din tigara.

- Ca sa fie, raspunse Vadim calm.Vezi ca azi ramine Nico la mine.Tu dormi pe canapea.

Dupa miezul noptii fetele au plecat.Oleg le ruga de cateva ori sa mearga cu el, la o discoteca.dar ele refuzara.Atunci Oleg merse singur in clubul lor preferat. Vadim ramase singur cu Nico.Aceasta isi lasa toate hainele jos, pe podea si il trase pe Vadim pe masa, deasupra ei.

Tanea nu putea sa adoarma.Ii venau in minte chipurile lui Alex, Ala care radeau de ea, si apoi Vadim care zambea.Incepu sa-si aminteasca ce-i spuse Sonia despre el, ca era un mare increzut si ca umbla cu multe fete, dar cica-i baiat bun si de gasca.Se hoatari sa nu se mai duca la el niciodata.


  Raportează Intrare1 Comentariu


Comentarii Recomandate

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.