N_a_t_a's Блог

  • intrări
    46
  • comentarii
    143
  • citiri
    32764

Istorii De Amor

mantaluta_nata

451 citiri

Ce-ar fi sa impartasim istoriile de dragoste pe care le-am trait sau care le-am auzit, cele mai interesante si intrigante, si cu un final fericit, asa cum ne place noua, femeilor?O sa incep eu...

 

 

 

Intunericul noptii cuprindea tot drumul.Nici o lumina nu le ajuta pe cele doua femei sa paseasca mai repede.Nu vorbeau.Asa le-a spus "vrajitoarea" sa nu vorbeasca tot drmul, daca vor ca descintecul sa aiba efect...Din deal se auzi o voce, un cintec, un om beat venea spre ele.Le-a vazut.

- Buna seara.Da ce faceti voi pe aici?

Tanea si mama ei grabira pasul.Barbatul nu se lasa asa usor.Intoarse privirea spre ele si se hotari sa le urmeze."Vai, nu ne vom puta opri la rascruce", se gindi Tanea.Mama ei strinse mai tare plasa plina cu farfuriii.Trebuiau sa le strice la fiecare rascruce, adica la 12 rascruci.Mai aveau una si uite tocmai acum barbatul le incurca itele.El mormaia ceva in urma lor.In dreptul drumului intretaiat se oprira.Barbatul se opri si el.Nu mai cinta.Le privea atent.Tanea lua doua farfurii din plasa si le arunca in mijlocul drumului.Barbatul tresari si-si facu semnul crucii.Mama Taniei incepu sa rosteasca cateva versuri si iar amuti.Repede pornira spre casa.Barbatul inca statea la rascruce si privea cioburile imprastiate.

Tanea se simti mai eliberata.De fapt, razbunata.Pe prietena ei.Isi aminti inca o data momentul cand intrase in aprtament si-i surprinse pe amindoi giugiulindu-se.De multe ori ei ramineau singuri, caci Tania mergea la cursuri, iar Ala nu prea frecventa facultatea si atunci raminea acasa.Iar cind venea Alex in vizita era cea mai bucuroasa.Beau cafea, rideau, se distrau si asa s-au imprietenit.Tania se suparase ca totul se intimplase pe la spatele ei.Ala nu avea unde sa stea, la inceputul anului si atunci Tanea, suflet bun o gazdui la ea in apartament.Acum astepta sa se mute si cel mai dureros era ca se muta le el.Cica ea nu ar fi de vina ca s-a indragostit.Dar cine e de vina pentru toate lacrimile ei si pustietatea din suflet? Caci de cand aflase crudul adevar, nu se mai intoarse la apartament...Noptile si le petrecea la discoteca, iar zilele- la facultate si prin parcuri.Nu vroia sa-i vada.

Cand mama Taniei aflase, imediat veni cu solutia.Avea o prietenala Chisinau care ghicea viitorul.Vrajitoarea era tinara si avea un dar..iti citea gindurile...ii intindeai mina si ea te atingea , luindu-ti parca toate informatiile din minte, chiar si cele mai ascunse.Taniei ii spuse ca prietena ei era de fapt rivala ei, ca ii furase iubitul, da ca avea sa intilneasca un baiat foarte cumsecade si o sa iubeasca din nou si o sa fie fericita.dar ca pentru a alunga blestemul acesta este nevoie de un mic descintec.Tania parca prinsese viata dupa spusele ei si se hotari sa faca totul pentru a scapa de obsesia pentru Ala si Alex si de a-l gasi pe printul din povestea vrajitoarei.

Cand se intoarse in aprtament, simti un gol imens.Ala isi lua toate lucrurile.Alex-tot.De fapt ii luase Taniei o parte din trecut.Se hotari sa reamenajeze putin.Dar nu putea sa le faca pe toate singura.Isi aminti de o prietena de grupa cu care isi bea cafeaua la faculatate.O suna.Sonia accepta imediat.

Fetele isi petrecura ziua impreuna, insa spre seara atmosfera se intrista putin.Sonia cauta un motiv sa plece cat mai repede, caci se plictisi de atita amenajat.Iar Tania o tinea de vorba ca nu voia sa ramina singura.Dar au fost salvate de clopotel. Telefonul Soniei.Cativa prieteni o invitau in oras, la un club.Sonia era mereu curtata, arata foarte bine.Era inalta, bine facuta, cu un par lung, un pic ondulat..ochi verzi, mici si lunguieti. Tania o admira de multe ori pentru figura ei..caci ea mereu tinea diete diferite pentru a da cateva kg jos si a compensa faptul ca era mica de inaltime.

Sonia raspunse repede la telefon si lasa sa se inteleaga ca va veni...Si atunci ii veni ideea sa o ieie si pe Tanea acolo, sa se mai distreze putin.Zis si facut. Tanea se imbraca repede si iesira.

In club era o atmosfera incendiara.Fumul gros cuptinse tot ringul, unde se distingeau doar siluetele celor care dansau.Intr-un colt, la o masa stateau doar baieti...si suierau fetele...si aplaudau...Tanea spera ca nu aveau sa se apropie de ei...Dar chiar acolo ajunsese.cand se apropiara, baietii le privira indelung.Sonia repede facu prezentarile si se aseza la masa. Tanea ramase in picioare.

- Vino, aici liga mine.

Tanea il privi curioasa si incerca sa-si aduca aminte cum il cheama.se aseza linga el.Caldura corpului se transmise la ea si parca ii treceau fiori prin picioare si stomac.Aha..Vadim, isi amintize.El ii turnase in pahar inainte sa poate spuna ceva.

- Hai, noroc!

Toti golira paharele.Era ceva rosu, cu gust de vodka.Tanea il bau incet.Simti doar cum o arde in gat.Vadim ii turna repede suc in pahar,Abia putu sa-i zica multumesc.

Si incepu sa discute.Toata seara au stat impreuna.Dupa al cincilea pahar, Tanea simti o usurare a limbii si incepu sa comunice cu toti si sa se distreze de adevaratelea.De mult timp nu se mai simti asa bine.Au dansat cu totii, au baut, au ris si s-au distrat.Sonia chiar se mira cum Tania a gasit asa repede limba comuna cu toti, mai ales cu Vadim care era un infumurat si natarau cu fetele.

VA URMA....


  Raportează Intrare


1 Comentariu


Comentarii Recomandate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum