• intrări
    68
  • comentarii
    881
  • citiri
    3178

Despre acest blog

asa cum sintem noi (PRIVATE CLUB)

Intrări în acest blog

 

O Petrecere De Vis Pentru Cristian!

20.12.2009 Cristiana a implinit 4 ani. Cu aceast[ okazie am hotarat sa il ducem pe Criss in lumea viselor lui, alaturi de prieteni!   Asa a inceput totul...De la o aranjare de coafura (care nu a tinut decat 30 de minute!)     Primim primul cadou     Al doilea invitat     Si iar cadouri...     Dasha pozeaza dupa ce a reusit sa isi ia privirea de la sutele de jucarii....  

NataCris

NataCris

 

Sper Ca Nu Ne-ati Uitat...

Caci noi nu am uita...Intram din cand in cand pe mama.md...mai citim daca avem timp...dar la poze privim mereu...Asa ca am decis sa va aratam si voua cum aratam noi...Sunt pozele de la o sedinta foto facute de Rodica (Lunitza)...        

NataCris

NataCris

 

Ca Sa Nu Ne Uitati...

Am lipsit mult de aici si s-au intimplat multe in viata noastra si bune si nu prea, dar pentru ca ne-a fost dor de voi si speram ca nu ne-ati uita....nu o sa vorbim ci o sa va aratam... Cum a crescut Criss si cum experimenteaza mami cu sedintele foto.   Un strop de primavara pentru toti cei care au intrat pe acest blog in persoana lui Cristian.         continuarea urmeaza....

NataCris

NataCris

 

Cel Mai Frumos Martisor Pentru Mami!

In luna asta am avut multe evenimente si bune si rele...dar din toate cadourile primite de la cei dragi si de la soarta...este un martisor - cel mai frumos, mai dulce si mai cochet....Cristinel. Iata si citeva poze ale acestui cadu fara de pret pe care l-am primit chiar de ziua mea...acum 3 ani...Desi s-a nascut in decembrie, a fost conceput pe 7 martie 2005, adica chiar de ziua mea. Ce as putea sa imi doresc mai mult de ziua mea???   Si nu doar mami moare dupa dinsul, ci si fetele din grupa de la gradinita...si asta doar la 3 ani? Dar ce va fi la 23 de ani!?        

NataCris

NataCris

 

Zile Pe Care Nu Le Vrem

Sint zile cind vrei sa strigi de durere, sa plingi, desi ar parea ca nu ai motive reale…si totusi ceva doare. Poate sufletul, poate amintirile, sau poate frica de ce nu ar putea fi…Cit de greu e sa nu poti sa plingi cind simti atita nevoie sa o faci. Si macar de ar ploua…Poate ca picaturile de ploaie m-ar mingiia sau cel putin as putea plinge fara sa-si dea seama cineva de asta. Nu stiu de ce dar sint foarte trista si, da vreau sa ploua lacrimile mele peste aceasta durere...Dar se pare ca nici atit nu pot face...poate asta e si problema...Nu pot plinge si toate lacrimile s-au adunat in sufletul meu si nu mai poate zimbi... As vrea sa fug departe ...printre copaci si printe melodii ce ma fac sa simt mai tare aceasta tristete...Si apoi in adinsul padurii, pe malul unui riulet sa adorm...Picioarele sa atiga apa si sa inteleg ca sint departe de durere...Unde esti inima plina de viata si dorinta de zimbi?

NataCris

NataCris

 

Revelionul In Poze

Revelionul e o sarbatoare frumoasa si foarte importanta ait pentru copii cit si pentru maturi...E asteptat de toti cu mare nerabdare si cu mult fast! Cum petreci anul si il intilnesti pe urmatorul poate fi decisiv...Eu sper ca anul care vine safie la fel d frumos si bogat pe cit a afost si seara de revelion. Cadouri, cintece si multe zimbete sincere de copil au facut seara deosebita! Acum o sa afisez cteva poze care cred eu ca nu necesita comentarii!                     Un mersi apate pentru bucuria in ochii lui Cristian Liliei (Lolly), Nastiushei (Dairish) si Oxancai (coffy) . Cadourile voastre au sporit emotiile baiatului meu si am imbogatit locul destinat cadourilor sub brad!

NataCris

NataCris

 

Operatia "bradul"

Impodobirea bradului este un moment foarte important in cadrul sarbatorilor de iarna, mai ales pentru copii. Deaceea i-am permis lui Criss sa isi satisfaca el dorinta de a face acest lucru important. Si cum un cavaler nu poate face ceva fara o domnisoara...am gasit repede o solutie - am sunat la una din prietenele lui si ea, desigur, nu a refuzat.   Sa ma fac un pic frumos pina vine Liza...ca doar nu o pot astepta in pijama, da ghirlanda imi va da un farmec anume!     Ce ziceti...cu sau fara ghirlanda sint grozav, nu?     Of, Of, bradutule! Tar mai iesti trist si Liza nu mai vine...Mai rabda un pic si teimbracam ca sa nu-ti fi frig.     Pina una-alta..ca sa nu stau degeaba sa mai pozez un pic...Mami, ce te misti asa incet! Hai prinde momentu!  

NataCris

NataCris

 

Cavalerul Cristian La 3 Ani!

Ziua de nastere a copilului e foarte importanta! Ea nu e doar o seara in care vin toate rudele sa manince si sa bea pentru sanatatea lui...e ziua si respectiv seara lui. El, copilul trebuie sa simta ce e in centrul universului in aceasta zi...Ei bine si asta in limita normalului! La virsta de 3 ani copiii inteleg perfect ce se petrece si stie semnificatia notiunii "zi de nastere". Deaceea am incercat sa fac tot posibilul ca aceasta zi sa fie un deosebita pentru Cris. Am pregatit cu mult timp inainte scenariul acelei zile, dar am deviat in final pe motiv intemeiat...Marele off de Revelion. Asa ca ziua lui Criss a inceput pe 20 decembrie dimineata la 8.00 si a continuat pe 21 decembrie pina la 21.00. A fost o zi si jumatate de cadouri, distractii si fericire. Cred ca asta a contat cel mai mult pentru el si pentru noi ca parinti. Iata cum a inceput totul! Simbata, 20 decembrie, ora 8.00. Cristi s-a trezit mai devreme decit de obicei. A simtit probabil ca-l asteapta surprizele. Dupa ce ne-a trezit pe toti (ca am dormit la bunei si erau buneii, sora cu prietenul si noi) am mers in camera de alaturi, a buneilor. Ce a gasit acolo si care a fost reactia urmariti in poze!        

NataCris

NataCris

 

Foto...la Datorie!

Cit de mult imi place lucru v-am spus...iar acum am sa si va arat...   Cele mai recente poze...             Iata si eu cu fotografa noastra..Iar materialul fimal cititi aici...   http://www.siesta.md/?l=ru&a=events&i=133

NataCris

NataCris

 

Cind Profesia E O Placere...!

E atit de usor sa fii, sau mai bine zis sa te simti, implinita. Caldura si intelegere in familie si un serviciu care sa iti placa!   Nu e usor sa reusesti sa faci in viata intotdeauna ceea ce-ti place, deoarece realitatea ne impune regulele ei. De cele mai multe ori lucram pe unde apuca, doar ca sa ne intretinem existenta. Dar totusi...Cum ramine cu satisfactia de la munca executata? Ca doar felul in care o faci de multe ori este esential... Acum aproape o luna am iesit la lucru stationar, nu ocazional cum pina acum. Am grija ca varianta online a revistei Siesta Chisinau sa traiasca. Adun informatii, merg la interviuri, fac articole - adica fac tot ce ar face un jurnalist de revista online. E o senzatie pe cit de noua pe atit de cunoscuta. Dar cel mai mult ma bucura ca trezindu-ma dimineata VREAU sa merg la servici! Si cum se schimba multe in viata cu un serviciu care iti aduce satisfactie. Stiu ca poate nu e un salariu perfect, dar niciodtata nu se stie...Conteaza ca odata iesita la serviciu...si anume la acest serviciu...ma simt mai sigura in propriile puteri. Comunic mult cu oamenii, aflu multe lucruri noi si descoper noi calitati. Ca sa intelegeti, in mai putin de o luna am invatat sa scriu articole in limba rusa, desi inainte imi era greu sa raspund la un mesaj aici in limba rusa. Am facut-o pentru ca imi place ceea ce fac si vreau sa fiu mai buna ca jurnalist. Daca am reusit un pic sa va conving sa faceti sau mai bine zis munciti in sfera care va place, ma bucur. Pentru ca doar un lucru facut din dorinta si cu placere poate aduce un rezultat bun!   Cind aveti citeva minutele libere puteti trece pe aici http://www.siesta.md/ si apoi sa lasati critica si parerile aici in blog. Primesc foarte normal critica si chiar ma bucur cind cineva vede ceea ce poate eu nu vad si imi atrage atentia!

NataCris

NataCris

 

Excursie Neprevazuta!

Interesant si foarte neasteptat!   Simbata, taticul nostru ne-a lasat dormind si a plecat la serviciu. Dupa vreo 2 ore a venit acasa si ne-a spus sa ne imbracam ca mergem cu el...La intrebarea unde?...a urmat raspunsul - undeva! Ne-am urcat in masina si neam pornit. Am iesit din oras si am mers...am mers....am mers.....cam vreo 3 ore!!!! Si unde credeti ca am ajuns...??????   La Ocnita, la muzeul Constantin Stamati! Tati avea de pornit acolo cazanul, iar Cristi, mami si un nan de-a lui Criss in calitate de vizitatori... Ce pot sa va spun? E un loc atit de linistit si de frumos, chiar in mijlocul satului. Podoaba ograzii este copacul de 300 de ani care se afla cindva in fata conacului...acum acolo a ramas doar scena improvivata unde aveau loc recitaluri de poezii. Conacul nu mai e, caci a fost incendiat, dar a ramas ograda si casa de vara - bucataria de atunci! Aici s-a incercat de a restabili imaginea citorva camere din conac! Iata cum arata excursia noastra intr-un loc asa pitoresc!                         PS. aici in spatele meu se afla portretele lui Constantin Stamati si sotia lui!

NataCris

NataCris

 

Cristi In Calitate De...!?

Cind Criss e la gradinita, iar mami se "gruzeste"...incepe a rasfoi poze... Astazi iata ce a facut dint-o poza de-a flacaului...ascultind Ovidiu comornic cu piesa MIreasa mea. Cred ca cind va fi mare, Criss imi va reprosa aceasta clipa de inspiratie! Dar asta e soarta fotomodelelor!!  

NataCris

NataCris

 

Toamna S-a Nascut La Sat!

Astazi a fost o zi plina de toate - si bune si rele. Am apucat nitel adrelana cind am dus cadoul la schimbul de cadouri. Am facut o surpriza unor cumatri. Iar in final...naspa...am pierdut mobilul! Acum ca sa nu-mi ramana nici urma de tristete pe ziua de astazi ...privesc niste foto din week end si ma simt mult mai bine. Anume aceste fotom-au covins inca odata ca Vesnicia, ca si Toamna s-a nascut la Sat! Week-end-ul nostru a inceput de simbata seara iata asa...Cu o mini-sesiune foto. Criss in apele lui de super-model, pozeaza cu mare azart!         Duminica a fost o zi plina de emotii pozitive..si a inceput asa....       Dupa ce cada a fost facuta luna, e timpul de pus la locul ei...Tati, sati dau o mina de ajutor?     Tati, prin asta poama se face vin?     Aha, ia ce roata...trebuie sa ne antrenam pina vom aduce poama...Ca sa facem muschi!     Asa! Cada e la locul ei! Zdrobilca tot! Acum putina curatenie si mai departe!     Acum o cucerim pe mami si facem o poza...           The end part I...to be continue....

NataCris

NataCris

 

La Inghetata!

Astazi a fost o zi frumoasa si am decis impreuna cu sora mea ca sa-l luam pe Criss mai devreme de la gradinita si sa mergem in oras...Am fi mers in parc, dar soarele apunea deja si am decis sa ne alintam cu o inghetata...de la Mama Mia. Este un local foarte dragut si e foarte liniste si curat. E adevarat ca preturile cam piparate, dar ca sa stai la o inghetata cu o prietena...E perfect! Convingeti-va si voi!   Criss cu sora mea -Tatiana.     Criss studiaza meniul!   Mami..   Mami si Criss...Ce mai inghetata!   Dupa ce am prins la puteri sa mai pictam un pic...   Si ne mai jucam...     Iata asa am profitat de ziua de vineri...Placut si gustoooooooooooooooos!

NataCris

NataCris

 

Pentru Prietena Mea!

E grea viata in singuratate... Draga mea prietene, tu nu iesti singura... Aceste rinduri sint scris prin lacrimi si vreau sa citesti printre ele...   Ma trezesc de frigul lipsei tale. Lipsa ta ma infioara si imi aduc aminte de fiecare lacrima care era a noastra. Fiecare clipa traita cu fericire si in lipsa ta. Ma arde pe dinauntru un foc si o intrebare…De ce am ajuns la final? Vezi ca timpul iti ascunde umbra si poate nu ma mai doare atit de mult uitarea…ma lasi sa plutesc printre umbra amintirilor care imi soptesc ca viata nu se sfirseste aici. Nu se sfirseste, dar singuratatea si indiferenta ta ma sfisie si stiu ca NU te vei mai intoarce… Singuratate, te-ai indragostit de mine…Dar ai gresit adresa, nu pot fi amanta ta, caci chiar daca te admir si te respect, nu-ti pot permite sa mai ademenesti inca pe cineva. Esti ca o piatra care in presoara ranile cu durere, esti ca un vint care nu se va pierde, esti ceea ce ma ajuta sa ma regasesc in clar de luna., dar imi opreste lacrimile. Sa pling, ce mult as vrea! Sa merg mai departe, cu siguranta voi putea!!!! M-am nascut pentru iubire si respect. M-am nascut pentru a fi ceea ce-mi doresc si nu pot permite sa mi se fringa sufletul. De dragul celor doi ochi ce ma privesc si dulce imi soptesc ”Mami, te iubesc si nu am sa-ti fac rau niciodata”

NataCris

NataCris

 

Un Mini-off Spontan!

Acum ca am mai mult timp liber vreau sa le reusesc pe toate. Si lucrul prin casa sa-l fac si la off-uri sa merg, mai ales daca e vorba de prietenele mele de pe forum. Asa ca vineri, desi aveam nunta seara nu am putut sa scap ocazia de a ma intilni cu fetele si de a ma i sta la taclale pina a venit sotul dupa mine. Si cum eu nu numai vorbesc dar fac si poze iata ce am surprins.   Flacaii - Sebi (NT2007) si Mishka (@niri) au fost doua fotomodele foarte ascultatoare. Si pentru cu nu i-am vazut demult, am realizat ca au crescut foarte mult! Iata spuneti si voi!           Si fetele-cochetele Irina, Vicky si Oxana...             ”Se pare ca de mine au uitat?” si-a exprimat nemultumirea Maia, cit mamica ei discuta cu noi!      

NataCris

NataCris

 

Dependenti De Concursuri!

Ce parinte nu isi lauda copilul... Eu am gasit o cale care imi place mult...concursurile foto...iata asa se face ca acum nu ma pot dezlipi de www.kp.md unde particip la mai multe concursuri, dar cel mai activ la cel cu copiii.. Daca aveti timp, intrati si vedeti ce copilasi dragalasi sint acolo...Si daca ne gasiti pozele noastre (ca sint mai multe) puteti sa si votati, ca nu ne suparam! Iata aici intrati... http://kp.md/contest/god/ si aici http://kp.md/daily/forumcontest/photo/18670/?geo=14 Pupici!

NataCris

NataCris

 

La Gradinita Cu Drag!

Iata ca deja, tfffu-tfffu, am trecut de perioada de adaptare la gradinita. Spre bucuria mea, Cristian s-a adaptat repede regimului de la gradinita si chiar din prima zi a dormit acolo. A doua zi nu a vrut sa doarma si s-a jucat cit copiii au dormit...si gata! Acum mai scinceste citeodata dimineata ca vrea sa stau cu el, dar ii trece repede. La culcare merge impreuna cu pisicuta (jucaria de plus) lui de acasa. E cel mai exemplar la mincare. Maninca cel mai incet, dar nu se murdareste defel si nu lasa nimic in farfurie. Iata si exemplu....     Ii place acolo, mai ales ca au mai multe activitati (ca sintem grupa privata) precum - Arta Vorbirii, L.engleza, Dansul si Muzica. In afara de aceasta au multe carti si jucarii in grupa si au si ora de matematica, de lectura si cunoasterea mediului inconjurator...Au chiar si manuale la aceste ore. Cel mai mult ii place desenul si aplicatia. Educatorii imi plac...sint 2 la numar (educatoarea noastra si educatoarea de schimb) + dadaca si inca o fetita care ii ajuta cu mincarea (o aduce, spala blidele). Desi sintem pe lista 17 copii, ieri au venit doar 12, iar astazi doar 8. Asa ca...e bine! Iata aici poze de afara...la strins nuci...Iar educatoare este pe post de spargator de nuci. Vai sarmana, si cind va inchipuiti ca fiecare copil venea cu cite 2-3 nuci!!!!!!!!!!!    

NataCris

NataCris

 

Iar La Nunta!

Noi tot ne tinem de nunti si distractii! Criss tocmai si-a revenit dupa enterovirus si e gata de noi distractii. Iata cum am fost!   Cu mirele si mireasa...     Criss si sora mea fac cadou mirilor - o inima mai mare ca dinsul!     Criss pe post de mire...       Iata asa!   Acum sintem putin cam stresati cu gradinita asta!!!! Dar cu toate progresam....Ieri nu a vrut sa doarma la amiaza, iar astazi cu greu, dar a adormit!

NataCris

NataCris

 

Vacanta - Partea Iii

Din cele ce au ramas de povestit este ca in timp de doua saptamini am fost la trei nunti, Criss doar la doua din ele...ca era prea obositor! Desi ii plac la nebunie asa gen de distractii. S-a comportat ca un adevarat cavaler si chiar m-a ajutat sa pregatesc o surpriza pentru miri. In timp ce eu spuneam o felicitare, Criss arunca cu petale in jurul mirilor, iar apoi lea daruit o inima din baloane!   Iata si citeva foto de la una din nunti, caci la celelalte nu am luat aparatul nostru...   In sfirsit o poza comuna...mamai, tati si odorasul Cristian!     Eu si surioara mea si compozitia floristica...     Criss in drum spre nunta...Nu are deja rabdare cind o sa ajungem la mire si mireasa.     Iata asa decor era acolo in sala de nunti, in hol - unde se servea *ссылка*ul si cafeau...Criss si sora meau au pindit momentul cind eu am iesit si si-au facut poze.     cu bunica la dans     cu tati   cu mami   cu buneii   Plecarea!  

NataCris

NataCris

 

Vacanta - Partea Ii

Chiar a doua zi dupa ce am revenit de la mare, am intilnit rudele de la Rusia. Cum sint cea mai dezghetata si profesia imi permite...Am fost un fel de ghid al lor. Am mers la sopping, in locurile pitoresti din Moldova (orheiul Vechi, Saharna), in beciurile Cricova si Milestii mici si ce mi-a placut cel mai mult - am iesit noaptea in oras la bowling. Se pare ca m-am indragostit de acest sport...si joc! Da sa va arat mai bine, decit sa va povestesc! Un lucru e sigur -ne-am distrat 200%!         Am facut un popas pentru a ne aduna puterile la Hanul lui Hanganu care e superb! Am ramas uimite ce frumos e!       Camera de hotel de la han...     Orheiul Vechi,        

NataCris

NataCris

 

Vacanta - Partea I

Atitea am facut in vacanta ca nici nu reusesc sa scriu...vreau sa va arat doar cit de bine a fost! Voi incepe cu marea...Iar miine vom continua cu celelalte parti!!!!   Seara, in ajun de plecare. Am plecat la 5 dimineata si la 7 eram deja in vama. Pina a ajunge la mare, ne-am scaldat in bazin… O, mare! dulce mare…. La Bronzat Si mami… In valuri de mare… Au fost si zile posomorite, dar nu ne-am plictisit!

NataCris

NataCris

 

La Serbarea Dashulei!

Cred ca deja totul s-a spus! A fost o mica poveste a unei printese care a adunat multi prieteni in jurul sau. Criss ca cavaler de onoare are si el ceva de spus!   Criss: ”Da, mami! Mersi, cream ca nu mai termini cu introducerea. Deci fiti atenti, ca eu am sa fiu succint!”   Cind primesti o invitatie de la o printesa, nu poti decit sa te chitesti asa!     Cit inca printessa nu a venit sa ma antrenez un pic. Ca sa fiu suficient de puternic s-o pot saruta!       Iata mult asteptata printessa Dasulea cu primul ei cadou. Dar se pare ca cauta pe cineva? Eu sint aici!!!!!!!     Te felicit si promit sa te ajut sa despachetezi cadourile...Ca doar nu o sa te obosesti singurica!       Ce dulce e!!!!!!!!!!!Uhhhh! Si se pare ca a pierdut pantoful...Dar care o fi?     Dulceata de Lera daruie flori reginei, adica mamicai printessei! Sper doar sa nu se scape cu vorba ca am fost recent in doi la plimbare, ca de altfel va avea de suferit onoarea mea de cavaler!     Lerca, sper ca nu ai suflat o vorba in plus! Asa, acum ce va mai urma? Va fi sau nu va fi distractie?  

NataCris

NataCris

 

Pescarul Criss!

Pescuitul e ceva eriditar...Mami iubeste sa pescuiasaca, tati la fel, iar eu nu puteam sa ramin in urma...Asa ca am sa va arat ce pescar iscusit sint eu - Chitinel Bodiu, doi ani si jumatate!   PARTEA I   Am venit deci la iaz. Totul e frumos si apa e linistita...Toti pescuiesc si eu la fel!Nanul meu ma tine ca sa nu ma ia pestele cel mare cind se va anina de undita!     Straniu? Imi pare mie, sau undita tatei e mai altfel...Nanu, tu nu observi nimic? Cred ca tati a afighit si nu mi-a pus momeala in cirlige?     Da...nu vrea pestele sa vina la mine! Mai bine maninc o bucata de invirtita, pina pestele se gindeste sa se prinda!     Nu! Astazi nu e ziua mea buna...Mai bine mincam niste frigarui...si mai venim alta data la peste!  

NataCris

NataCris