karapuzik's Блог

  • intrări
    7
  • comentarii
    15
  • citiri
    18157

Despre acest blog

Eu si familia mea.

Intrări în acest blog

 

La Masinele...

Iata ca am fost si noi la riscanovca la parcul cela cu masinele cu scrinciobe. Copilul meu sa distrat de minune. Iata si citeva poze.

karapuzik

karapuzik

 

Vara.....

Vara cel mai frumos anotimp. Si cel mai bine petrecut la iaz la mare. Uite ca si noi am fost la un iaz unde copilul meu sa odihnit de minune. Uite asa noi ne scaldam cu badea cum ii spune Cristy. Aici noi aratam citi anisori vom avea in curind. Aici ne pregatim sa ii udam pe toti. Viitorul sofer.. Uite asa am petrecut noi o duminica frumoasa.

karapuzik

karapuzik

 

La Mall

Aici noi ajungem la Mall. Foarte multe mingi. Cu cea mai buna prietena. Incarcam tunul. Sa vedem ce are tata acolo.

karapuzik

karapuzik

 

Am Implinit Un Anisor..

Primul anisor al odorului... Asteptam oaspetii. Deja o ciocolata a fost mincata Iata si tortul. Deja ma doare capul dupa asa zi de nastere Si iata cadourile primite. Uite asa o zi de nastere noi am avut.

karapuzik

karapuzik

 

Primii Pasi...

Primii pasi i-am facut la 10 luni si jumate. Cristy ia facut mamei un cadou de ziua ei de nastere. Era cel mai frumos cadou.

karapuzik

karapuzik

 

Primele Clipe...primele Luni.

Uite ca si eu am deschis o casuta in care imi voi impartasi momentele cele mai frumoase. E foarte greu de la inceput sa incepi ceva dar pina la urma reusesti totul. Asa ca voi incepe si eu cu ceea ce am eu mai scump pe lume asta e copilul meu. Aici noi avem 2 luni.... Aici deja avem 6 luni....... --de mic un fotomodel Aici deja 10 luni... Aici 11 luni.... Uite asa a crescut copilul meu....

karapuzik

karapuzik