Lilia&Erica блог

  • intrări
    3
  • comentarii
    50
  • citiri
    27208

Despre acest blog

Хотим найти настоящих друзей!!!

Intrări în acest blog

 

Primul An!

In mai putin de o saptamina, fiica mea implineste un anisor. As vrea sa va impartas si voua bucuria si emotiile mele. Dar cred ca o voi lua de la inceput: Erica e un copil multasteptat in familia noastra. Nu va voi povesti prin ce am trecut si cit am suferit ,pina am avut rezultate pozitive, pt ca aceasta am mai facut-o in temele forumului. Dar una va pot spune - cind am aflat ca sunt insarcinata nu ma putea opri din plins... In fine, sarcina am dus-o usor si pe data de 19 iunie 2007 la ora 18.00 am simtit o durere si am stiut ca in citeva ore imi voi vedea copilul. Nastere a fost foarte grea, cind am vazut ca au inceput sa alerge medicii imprejurul meu, am inteles ca e ceva in neregula. Cu greu am nascut la 6.45 dimineata, dar nu am avut bucuria de a-mi cuptinde prima copilul, deoarece se nascuse cu hipoxie si medicii chemase brigada din reanimatie si uite asa am stat citeva minute in neintelegere, daca copilul meu este viu sau nu. Dar totul se terminase cu bine si in sfirsit, dupa vreo ora, copilul dormea fericit linga mine si sotul alturi pe scaun. A doua zi mi-a spus medicul ca am avut noroc si cu asa nastere totul s-a terminat foarte bine, deoarece copilul era infasurat cu cordonul ombelical imprejurul gitului, corpului si a unui piciorus. Am spus multumesc lui Dumnezeu si am savurat prima mea zi in rol de MAMA. Sint o mamica farecita si imi ador copilul la nebunie, de fapt, ca si toate mamele de pe forum!   Ute asa arata Erica in prima sa zi de viata. Toate dadacile ii spuneau "borsucionok". Ador aceasta fotografie!(2 saptamini) Prima luna. La doua luni deja veam prietene!(din dreapta-Catalina cu 1.5luni mai mare, stinga-Delia cu trei luni mai mare) La botez! Prima mea mincare! Broccoli!(5 luni) La 6 luni deja sedeam binisor! Mi-a aparut primul dintisor!(7 luni) Facem primii pasi, dar ne este inca putin frica sa ne pornim!(10 luni) Asa sintem noi acum!   Uite asa a trecut primul an din viata fiicei mele si primul an al meu, in calitate de mama! Nu imi vine sa cred!

Lilka

Lilka

 

Frica

Salut fetelor! Uite am si eu asa o problemuta acum. De ceva timp, parca imi ies din minti. Totul e bine si la un moment dat ma apuca o frica, tocmai trece rece prin mine. Imi vin ginduri foarte rele, ca s-ar putea ceva intimpla cu copilul meu sau sotul,citeodata ma pisc putin ca sa-mi revin. Nu stiu ce se intimpla, parca nu pot sa spun ca sunt in depresie sau viata nu-mi merge bine, se intimpla totul din senin. Sunt sigura ca cu ajutorul acestui forum, ma mentin cit de cit in forma ( spiritual si moral), ca sa nu ma doboare rutina de zi de zi. Unica este ca nu-mi pot controla gindurile si stiu ca nu e bine sa gindesti negativ, deoarece atragi negativitatea asupra te (filmul secret) si chiar cred in asta. Voi ce credeti despre asta?

Lilka

Lilka

 

Заходите гости дорогие!

Здраствуйте девочки!!! Вот и мы решили создать свой блог, хотя для меня это что-то новое, но я надеюсь что если что-то не так буду делать, вы поможете... Заходите к нам в гости рады будем узнать вас по ближе!!!

Lilka

Lilka