Nata&Cris's world

  • intrări
    5
  • comentarii
    50
  • citiri
    1841

Despre acest blog

asa cum sintem noi

Intrări în acest blog

 

Vacanta S-a Sfirsit!

Pupici la toti!!!! Tre ne-a fost dor de voi! Dar am avut o vacanta plina de de toate...Acum am revenit zic eu...si am hotarit sa va anuntam. Stim ci cineva deja se intreba ce s-a intimplat deoarece am disparut fara sa anuntam ca plecam in vacanta...asa ca iata-ne aici. Raportul in poze diseara daca reusesc...ca s-au cam gramadit pozele... Scurt pe doi! Am fost la mare! Am jucat la 3 nunti! Am vizitat locurile frumoase si pitoresti din Moldova! Mergem la gradinita si nu vrem acasa!   Acum fug la gradinita sa vad ce face cavalerul meu in prima sa zi completa de gradinita! Azi a dormit acolo! Detalii diseara! Va pup!

NataCris

NataCris

 

O Seara De Vis - Cu Ochii Deschisi

"Луна восходит" Когда встает луна, колокола стихают, и предстают тропинки в непроходимых дебрях. Когда встает луна, землей владеет море, и кажется, что сердце - забытый в далях остров. Никто в ночь полнолунья не съел бы апельсина - едят лишь ледяные зеленые плоды. Когда встает луна в однообразных ликах - серебряные деньги рыдают в кошельках...     "La luna asoma" Cuando sale la luna se pierden las campanas y aparecen las sendas impenetrables. Cuando sale la luna, el mar cubre la tierra y el corazón se siente isla en el infinito. Nadie come naranjas bajo la luna llena. Es preciso comer fruta verde y helada. Cuando sale la luna de cien rostros iguales, la moneda de plata solloza en el bolsillo...       Ce as vrea sa fiu aici...sa fiu aici...aici....

NataCris

NataCris

 

Reinviati Copilaria!

Cat as vrea sa mai fiu iar copil...sa ma trezeasca dimineata trosnetul focului din soba ... sa ii aud o vocea dulce strigandu-ma... chiar si sunetul pasilor pe sub fereastra, care atunci ma deranja din somnul dulce de dimineata...   Copilarie, dulce copilarie! Naiva, fara griji si nevoi, fara televizoare si computere, fara telefoane mobile si ore in sir petrecute sub cerul liber. Alergam prin livada si gradina bunicii si imi parea ca nimeni niciodata nu v-a putea schimba asta...cita naivitate! As da orice astazi sa mai pot, macar pentru o clipa, sa-mi fac vint si sa alerg fara a ma uita in urma...dar livada nu mai si gradina nu-mi mai pare asa de imensa... Totusi, stiu ca imi mai sta in puteri sa mai fac ceva...sa-mi fac puiul sa simta acel gust dulce al copilariei libere de atitea lucruri nocive si chiar inutile...Atita timp cit voi mai fi si eu un pic copil voi putea sa-i arat si sa-l invat pe odorul meu ce inseamna o copilarie de neuitat. Ii voi promite lui si imi voi promite si mie - ca vom reinvia copilaria!   Asta va doresc si voua, dragi oaspeti si prieteni!

NataCris

NataCris

 

Barbatii - De Ce-i Iubim, De Ce-i Urim?!

Ne-am nascut sa fim mame? Ne-am nascut sa fim sotii? Ne-am nascut sa fim femei de cariera? Ne-am nascut fetite si dorim sa devenim femei libere si independente.   Este dificil de impletit viata personala cu cea profesionala? Nu chiar. Atata timp cat realizezi ca nu trebuie sa-ti asumi simultan rolul de iubita, mama, gospodina si femeie de cariera. Este suficient sa ti le asumi pe rand, fiecare la momentul potrivit.   Responsabilitatea de a fi femeie poate fi coplesitoare daca nu reusesti sa gasesti un echilibru intre toate “personajele” pe care le interpretezi pe scena vietii. Sau poti excela intr-o directie, iar in alta sa fii deplorabila, ori sa le faci cu jumatate de norma pe toate.   Indiferent de care optiune ai alege foarte multe depinde si de persoana de alaturi - de sotul nostru, prietenul sau persoana cu care, parca, ne simtim bine. Ai incredere in el si simti cum puterile te abunda cind te incurajeaza sau te sustine in toate, chiar si atunci cind pare ca nu gasesti nici o iesire...Poate pare banal dar, noi, femeile, de multe ori refuzam sau trecem cu vederea o sansa a vietii anume pentru ei, barbatii! De ce??????????????? Pentru ca ii iunim?! Sau din frica de a nu ramine singure?! Ii iubim cu tot ce avem mai scump, cu tot ce am vrea sa fim si sa fie... Iar atunci cind trec anii si apar probleme, iar pentru romantismul de altadata nu mai este timp si cotidianul se instaleaza intre aceste doua persoane care desi se iubesc atit de mult se privesc uneori cu ura! De unde acest sentiment? Si cind te gindesti mai bine, nu poti sa-l parasesti doar pentru ca a devenit banal...si uita sa mai spuna ca esti cea mai deosebita pentru el...Dar, uneori e atit de simplu sa improspatezi aceea scintee de iubire si pasiune...!!!!!!! E atit de necesar pentru noi, sa ni se arate atentie, mai ales in perioada dupa nastere...si mai departe...Unde de fapt este aceasta granita intre dragoste si ura pentru aceeasi persoana - pentru IUBIREA VIETII TALE!

NataCris

NataCris

 

Casuta Oaspetilor Si Prietenilor

Daca am inteles eu corect, initial trebuie sa facem o lista a persoanelor carora le vom permite sa citeasca temele noastre...Asa ca am deschis o mica casuta pentru cei care vor sa fie alaturi de noi...Trebuie doar sa doriti...sa ne fiti prieteni si oaspeti asteptati, caci inimile noastre sint deschise...pentru cine? E si alegerea voastra... Sa srie cine vrea sa vina pe la noi!

NataCris

NataCris