Regulile generale ale forumurilor – „Panou cu anunţuri”

ihtus

 


Regulile generale ale forumurilor – „Panou cu anunţuri” şi „Anunţuri cu plată” (completarea la Regulile generale ale forumului)


Panoul cu anunţuri


În forumul nostru este „Panoul cu anunţuri”. Are deja 2 ani, şi pe parcursul acestui timp a fost îndrăgit pentru comoditate şi nedorit pentru agasanţă. Au fost întocmite regulile de utilizare a acestui compartiment, care vor permite păstrarea specificului forumului, fără a-l transforma într-un makler al mamelor.
La momentul actual, la „Panoul cu anunţuri” sunt admise toate categoriile de utilizatori pentru vizionare. Toţi utilizatorii, indiferent de numărul mesajelor publicate, inclusiv şi cei oaspeţii neinregistraţi pot viziona anunţurile. Nu este nimeni restricţionat.
Pentru publicarea temelor şi a mesajelor în compartimentul „Panoul cu anunţuri” (excepţie „Dăruiesc”) au acces doar utilizatorii cu anumit număr de mesaje postate-250.
De ce? Aceasta s-a făcut pentru a exclude înregistrarea pe forum doar cu scopul „vînzării-cumpărării”. În afară de acesta, vor fi excluse cazurile cînd „noii utilizatori”, necunoscuţi utilizatorilor de rînd, nu apreciază reputaţia pe forum şi nu-şi onorează obligaţiunile faţă de cumpărători.
Şi noi nu vom putea săi pedepsim.
Forumul „Dăruiesc” este accesibil pentru toţi utilizatorii, indiferent de numărul de mesaje pe forum. Forumul este destinat pentru donare/dăruire. Vînzarea pe acest forum este INTERZISĂ! Dacă în anunţul Dvs în afară de cadouri figurează şi servicii cu plată sau mărfuri pentru vînzare, DVS încălcaţi regulile.
Anunţurile din compartimentul „Panoul cu anunţuri” nu cad sub selecţionarea „Vizionarea noilor publicaţii”.
În fiecare lună (în noaptea spre data de 1 a noii luni) toate temele din categoria „Panoul de anunţuri” vor fi şterse irevocabil.
Pe parcursul lunii temele clonate se şterg, din necorespunderea cu Regulile generale ale forumului, şi se comasează într-o tema comună al autorului, în compartimentul dat.
Este interzis:
- crearea temelor în compartimentul „Panoul cu anunţuri”. la rugămintea altor utilizatori.
- indicarea în semnătura a linkului - anunţ privind anunţurile străine.
Utilizatorii care vor încălca regulamentul, vor fi pedepsiţi - temele vor fi şterse, "ajutorilor" li se va interzice utilizarea „ Panoului de anunţuri”.

Atenţie!
Administraţia sitului are dreptul să refuze plasarea temelor fără motiv. De asemenea poate şterge pentru încălcările serioase a regulilor acestui compartiment.