Перейти к содержимому

 • Войти с помощью Facebook Войти с помощью Google      Войти   
 • Регистрация

Только сейчас

Вы оплачиваете роды в Medpark-e в рассрочку, без первоначального аванса, без процентов и комиссионных. Плюс к этому: скидка 10% на ВСЕ медицинские услуги для Вашего малыша НАВСЕГДА.

detalii / подробности>>>

алкогольных напитков

В преддверии пасхальных праздников не забывайте о своём здоровье

detalii / подробности>>>

www.toptur.md

Тур агентство TOPTUR предлагает Лето 2014.Скидки до -35 % ! Спешите Турция ,Болгария , Греция , Испания ждет Вас! Лучшие цены у нас !

detalii / подробности>>>


Cind Trebuie Sa Fac Uzi?


 • Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
1 ответ в теме

#1 ircat7

ircat7
 • Заглянул(а) на огонёк
 • 61 Сообщений:
 • 5 Благодарностей
 • Город:Chisinau
 • Имя: Irina

Опубликовано 10 April 2012 - 03:08 PM

Salut, sarcina 13 sapt. Pina acum am facut doua uzi din initiativa proprie, primul la 6 sapt sa-mi confirm sarcina uterina si al doilea la 13 sapt. Cind am intrebat ginecologul de la policlinica cind tre sa fac urmatorul uzi, atunci aveam 11 sapt si citeva zile, ea mi-a raspuns ca la ce-mi tre, doar am facut deja unul, sa astept pina la 16 sapt. Am citit multe despre cit de important e uzi-ul de la 12-13 sapt, si de aia am hotarit ca tre sa-l fac numaidecit, macar pentru mine. Si acum stau si ma intreb, daca ma vor trimite iar planificat la uzi de 16 sapt? Cotorcea a zis sa vin la 20 sapt. Si daca n-am sa fac uzi dupa indreptarile de la policlinica......M-am incurcat. In carnet medical prenatal, la pagina <al doilea examen prenatal> (16-18 sapt.) este un aliniat cu rezultate USG nr.1. Sa-l prezint pe asta de la 13 sapt?

#2 veroni4ca

veroni4ca
 • Живу на форуме
 • 300 Сообщений:
 • 355 Благодарностей
 • Город:Chisinau

Опубликовано 10 April 2012 - 03:21 PM

Eu am facut UZI la 12-13 saptamini si apoi la 20 saptamini. La policlinica am spus bine am sa fac si le-am adus UZI la 20 saptamini. Cind am venit la control le-am spus ca am sa fac si am sa il aduc. Cind am incercat sa le explic ca in toata lumea se recomanda uzi la 20 saptamini cind toate organele bebelusului sunt formate si nu la 16-18 cum spun ei, unicul argument a fost ca citez "trebuie de facut UZI la 16-18 saptamini ca in caz de ceva sa poti intrerupe sarcina pina la 20 saptamini, mai tirziu o sa fie tirziu si o sa trebuiasca sa duci sarcina pina la capat".
Cind am mai auzit si asta am spus ca am sa fac investigatiile atunci cind imi recomanda specialistii dar nu cind au nevoie cei de la policlinica.
Asa ca nu te stresa si fa uzi la 20 saptamini cind se recomanda, iar la control dute la 16 saptamini si spune-le ca esti programata pentru uzi peste 10 zile undeva, iar uzi o sa il aduci dupa ce faci!

Изменено: veroni4ca, 10 April 2012 - 03:24 PM

Faceți primii pași spre succes alături de INGENIUM.

Centrul educațional INGENIUM vine în ajutorul părinților, doritori de succese mari pentru copiii lor, dar în același timp constrânși de timp și de grijile cotidiene. Centrul propune programe de dezvoltare personală și intelectuală inedite, absolut diferite de ce oferă școala, grădinița tradițională sau alte centre educaționale.

detalii / подробности>>>

Etalon Service

Мы быстро и качественно подберем любой домашний персонал! Самые квалифицированные и проверенные кандидаты.

detalii / подробности>>>

открыт «Клуб Невест и Женихов»

Кто может стать членом Клуба? Если у вас намечается свадьба в 2014-15 году или если вы пока не встретили свою половинку, но хотите знать всё о свадебных тенденциях- добро пожаловать к нам.

detalii / подробности>>>

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей